TRENER SE ČELNICIMA KLUBA SVETI PREKO HALILOVIĆA: / Bez objašnjenja izostavio Hrvata za utakmicu protiv Bayerna

Image
Foto: AFP, AXEL HEIMKEN

U 5. kolu njemačke Bundeslige Hanburger SV je u subotu poslijepodne na svom travnjaku izgubio protiv njemačkog prvaka Bayerna iz Munchena 1-0.

24.9.2016.
17:23
AFP, AXEL HEIMKEN
VOYO logo

Bavarci su pogodak zabili doslovno u posljednjim trenucima susreta. Strijelac za tri boda Bayerna bio je Joshua Kimmich na asistenciju Francka Riberyja u 88. minuti dvoboja. Bayern je tako zadržao stopostotan učinak, ima 15 bodova, dok je HSV ostao pri dnu ljestvice sa jednim bodom. No, susret je obilježila i jedna odluka trenera HSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Labbadia ima neki svoj inat

Naime, Bruno Labbadia nije uvrstio Alena Halilovića na popis za utakmicu što je ustinu iznenađenje. I svoju odluku nije objasnio. Halilović je imao je problema s ozljedom aduktora, ali njemački Kicker vjeruje da je Labbadia namjerno izostavio 20-godišnjeg igrača jer mu predsjednik Dietmar Beiersdorfer i investitor Klaus-Michael Kuhne često sugeriraju kako Halilović mora što više igrati. Tako se Labbadia inati čelnicima kluba, a koplja se lome na hrvatskom nogometašu.

IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Halilović nezadovoljan razvojem situacije u HSV-u

Halilović se do sad i nije baš naigrao

Halilović je do sada u svim natjecanjima u 5 susreta u kojima je zaigrao za HSV skupio ukupno 89 minute od kada je 19. srpnja za pet milijuna eura stigao iz Barcelone. Puno premalo za igrača takvog kalibra i za želje čelnika kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/nZVG

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo