FOTO: / Fantastičan spektakl na Poljudu, Hajduk ipak nije uspio

Nogometaši Bešiktaša odnijeli su pobjedu na Poljudu protiv Hajduka u prijateljskom dvoboju. Turci su bili bolji s 2:1.

10.10.2013.
21:22
VOYO logo

Slaven Bilić se vratio na Poljud! Dočekan je gromoglasnim pljeskom Torcide, ali čim je utakmica počela bilo je jasno kako Nane ima samo jednu namjeru, iz Splita otići slavljenički.

Uoči samog početka utakmice splitska publika pozdravila je i svjetsku prvakinju u jedrenju Tinu Mihelić, koja je u bijelom dresu izvela početni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je na početku djelovao bolje, u prvih pola sata Bijeli su stalno stiskali, ali zabijali su gosti. Već u 13. minuti pogodio je Uysala, a 13 minuta poslije i Dentinho. Do kraja poluvremena, točnije u 44. minuti, Kouassi je iskoristio jednu neopreznost turske obrane i zabio za 1:2.

U nastavku je Hajduk krenuo po izjednačenje, dvije prigode na početku imao je Iluridze, ali nije pogodio. Prilika Maglice u 78. minuti bila je najljepša akcija na utakmica. Splitski napadač prošao je pored pola turske obrane, ali je njegov udarac obranio vratar Gonek. Do kraja Bijeli su preko istog igrača, ali i mladog Bashe mogli do izjednačenja, ali lopta nije htjela u gol. Bešiktaš je odnio pobjedu, Hajduk je igrao jako dobro, a 10 tisuća navijača moglo je uživati u sjajnom spektaklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo