Luka Modrić oduševio legendu Reala!

'Zahvaljujući Modriću Real je postao još jači i bolji, svakako i spremniji za napad na europsku krunu. Po meni je Hrvat idealna zamjena za indisponiranog Kaku.

17.9.2012.
14:57
VOYO logo

Nekad ponajbolji vezni nogometaš na svijetu, kasnije i uspješni trener Real Madrida, Nijemac Bernd Schuster, u svojoj je kolumni za tiskano izdanje Kickera prognozirao pobjednika Lige prvaka.

"Moj je najveći favorit Real Madrid. Prošle su sezone Madriđani osvojili naslov nacionalnog prvaka, za očekivati je da sada žele korak dalje u najjačemu nogometnom natjecanju. Nemam nikakvih dvojbi da je treneru Mourinhu Liga prvaka ove sezone prioritet", napisao je nekadašnji nogometaš Kölna, Barcelone, Reala, Atletico Madrida i Bayera iz Leverkusena, prešavši potom naLuku Modrića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/pGC3SZXPEh8 "Realova je momčad sad odrasla. Do Luke Modrića nisu doveli spektakularnije pojačanje. Nisu niti trebali. Ipak, Modrićev je dolazak jako važan. Po meni je Hrvat idealna zamjena za indisponiranog Kaku. Također, njegovim je dolaskom zaoštrena konkurencija u kreativnom dijelu Realova veznog reda, što će dodatno probuditi i Mesuta Özila. On i Khedira i dosad su bili u glavnim ulogama, a sada će, uz tako jaku internu konkurenciju, morati igrati još bolje." "Zahvaljujući Modriću Real je postao još jači i bolji, svakako i spremniji za napad na europsku krunu", zaključio je Schuster nadodavši da su njegovi favoriti, kao i prošle sezone, Real, Barcelona i Bayern. Kad je u pitanju bavarska momčad, Schuster je napomenuo da je Mario Mandžukić, baš kao i Javi Martinez, izvrsno pojačanje. "On je vrlo realna alternativa Mariju Gomezu. Kad je u pitanju Martinez, uvijek sam govorio da se radi o vrlo dobrom igraču i krasnom momku. S pravim Bastianom Schweinsteigerom imat će Bavarci sada sjajan par zadnjih veznih nogometaša".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo