VIDEO: / E, da se ovo desi u Hrvatskoj! Sva tri gola zabili iz zaleđa

Nogometaši Monaca u nedjelju su u derbiju 29.

17.3.2014.
19:54
VOYO logo

Nakon što je u prethodnoj rundi zabio svoj prvi gol u Le Championnatu u pobjedi protiv Sochauxa 2-1, Berbatov je na Gerlandu upisao dvije asistencije i pogodak, a zapravo je taj kompletan njegov učinak mogao, odnosno trebao biti poništen, jer je kod sva tri pogotka bio u zaleđu!

Ruku na srce, malo tko je mogao primijetiti da je Berbatov bio u nedozvoljenoj situaciji kod prvog Monacovog pogotka u kojem je sudjelovao, a zabio ga je Valere Germain već u 4. minuti, u trenucima kada se akcija dogodila. Međutim, u Lyonu su bili vrlo bijesni zbog onoga što je uslijedilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćni sudac nije uočio da se Berbatov nalazio u očiglednom zaleđu kada je u 27. minuti dirao loptu koju je James Rodgriguez iz blizine zakucao u praznu mrežu.

//www.youtube.com/embed/oM_OOe5rWuE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćnik na drugoj strani propustio je registrirati i pokazati zaleđe bugarskog napadača, možda i od jednog metra, koje je prethodilo njegovom pogotku u 52. minuti na asistenciju Rodrigueza.

Lyonu na kraju nisu pomogla dva pogotka Jimmyja Brianda za 1-2 i konačnih 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyonov trener Remi Garde bio je ljut zbog sudačkih previda, ali je na kraju ipak povukao ručnu kočnicu.

"Neću govoriti o tome jer ne želim riskirati suspenziju", rekao je Garde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je sudio 42-godišnji Fredy Fautrel. Iako suci rijetko u medijima priznaju svoje pogreške, Fautrel je to učinio pred televizijskim kamerama. Doduše, pogreške zapravo i nisu bile njegove, već njegovih pomoćnika.

"Shvatili smo naknadnim pregledom snimke da smo napravili pogreške u presuđivanju situacija. Uvijek je teško donositi odluke u tim situacijama. Imam loše uspomene i s nekih drugih utakmica, ali ovo je stvarno bio loš dan u uredu za mene i dvojicu mojih kolega", priznao je Fautrel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je u cijeloj priči da Lyonov predsjednik Jean-Michel Aulas, koji inače često protestira protiv sudačkih odluka i kritizirao je Fautrela u prošlosti, ovoga puta nije napao suce…

"Neobično je svjedočiti trima pogreškama u istoj utakmici, ali znamo da suci rade u teškim uvjetima. Nije to lagani posao. Uz pomoć video-tehnologije bi sve bilo drukčije i sada ne bismo ovdje debatirali o pogreškama sudaca", rekao je Aulas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo