VIDEO: / Kakav pehist! Zabio za pobjedu i teže se ozlijedio!

Danski napadač Nicklas Bendtner bio je u srijedu junak navijača Arsenala, ali raspoloženje mu je pokvarila ozljeda koju je zadobio pri postizanju pobjedničkog pogotka protiv Cardiffa.

2.1.2014.
8:39
VOYO logo

Topnici su se dugo mučili na svome Emiratesu u dvoboju 20. kola, a jedan od poteza kojim je menadžer Arsene Wenger pokušao promijeniti tijek događaja na travnjaku bilo je i uvođenje Bendtnera u 64. minuti.

Danac je zahvalio treneru u 88. minuti kad se odlično snašao i jednu odbijenu loptu smjestio u mrežu za 1:0. No, nakon što je gurnuo loptu u gol, sapleo se preko gostujućeg golmana Davida Marshalla, a tom je prilikom i ozlijedio gležanj, pa je morao biti zamijenjen. Theo Walcott je u završnici zabio i drugi gol za Arsenal, koji je ostao na vrhu ljestvice, ali u sljedećem će razdoblju biti bez probuđenog Bendtnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nicklas je prošao kroz teško razdoblje i zato mu večeras želim odati priznanje. Već sam mu rekao da se vratio na razinu na kojoj ga želim i ako nastavi tako, bit će stalno u momčadi. No, nažalost, protiv Cardiffa je ozlijedio gležanj i sigurno neće igrati u subotu protiv Tottenhama u FA Cupu. Prema prvim procjenama, mogao bi izbivati nekoliko tjedana. Baš sam tužan zbog njega", rekao je Wenger.

//www.youtube.com/embed/ceZSXVlWnac

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo