BEBEK JE TEŠKO OŠTETIO OSIJEK PROTIV HAJDUKA: / Beusan sve objasnio; 'To je bila velika pogreška'

Image
Foto: PIXSELL

'Osijek je teško oštećen kod Hajduka jer je gol Hajradinovića nepravedno poništen'

14.5.2018.
21:37
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk i Osijek u nedjelju navečer remizirali su 1-1 na Poljudu u pretposljednjem, 35. kolu HNL-a i tako omogućili Dinamu proslavu naslova prvaka dva kola prije kraja. Dan nakon susreta, čuli smo se s trenerom Osijeka Zoranom Zekićem koji nam je iznio svoje viđenje derbija na Poljudu, kao i čitave sezone. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

OSIJEK ŠOKIRAO HAJDUK USRED SPLITA, DINAMO JE NOVI PRVAK HRVATSKE: Na tribinama je bilo vruće

Iako je derbi obilježila prava, muška borba s obje strane, iako smo vidjeli pregršt prilika Osijeka, sjajne obrane Karla Letice i dva gola, niti ovaj susret nije prošao bez spornih situacija. Pri rezultatu 0-0 u 34. minuti dogodila se sporna situacija pred golom Hajduka. Mile Škorić točno s linije centra dubinskom je loptom proigrao Harisa Hajradinovića koji je prošao između obrambenog para bijelih López - Ismajli i s 18 metara zabio pokraj nemoćnog Letice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Analizirao je to Mateo Beusan u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

"Gol Hajradinovića nepravedno poništen, Osijek je teško oštećen protiv Hajduka. To je bila velika pogreška pomoćnog suca, ali i svih ostalih koji nisu signalizirali da zaleđa nije bilo. Duel između Borje Lopeza i Grezde je čist, nema nikakvog govora oko penala i to je ispravna odluka suca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oko Sokolovo" analiziralo je i utakmicu Lokomotive i Dinama. U tom susretu domaći golman Hendijašakom u glavu je udario Benkovića prilikom kornera.

"Penal nad Benkovićem je bio. Pogledajmo samo kako je golman neoprezno šakom u glavu udario Benkovića i ovo je čist penal", jasan je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Šunjić zabio je Dinamu treći gol na susretu za konačnih 3-1...

"Treći gol Lokomotive nije regularan. Najprije je Šunjić bio u zaleđu, a onda je on loptu proslijedio za Krstanovića koji se također nalazio u zaleđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo