KAKVA LUDA UTAKMICA! / Thiago napravio kaos, Chelsea senzacionalno ispao!

Nogometasi PSG-a i Bayerna izborili su plasman u cetvrtfinale Lige prvaka.

11.3.2015.
13:21
VOYO logo

CHELSEA: Courtois; IvanoviC, Cahill, Terry, Azpilicueta; Fabregas, Matic; Ramires, Oscar, Hazard; Diego Costa

PSG: Sirigu; Marquinhos, Silva, Luiz, Maxwell; Verratti, Motta, Matuidi; Pastore, Ibrahimovic, Cavani

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Cahill (80.), 1:1 David Luiz (85.), 2:1 Hazard (95-11m), 2:2 Thiago (113.) Jedan od glavnih aktera utakmice na Stamford Bridgeu bio je, nazalost, sudac. Nizozemac Bjorn Kuipers pokazao je napadacu PSG-a Zlatanu Ibrahimovicu crveni karton vec u 31. minuti i to posve neopravdano.

U jednom duelu Ibrahimovic i Oscar isli su zajedno na loptu, a Brazilac je uspio prevariti suca koji je prosle godine sudio finale Lige prvaka. Ibrahimovic je povukao svoje noge i evidentno je da nije imao namjeru ozlijediti Oscara, ali sudac je nasjeo. Oscar je odglumio 'oskarovski'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 42. minuti susreta dogodio se sljedeci znacajan trenutak, a tada su u Chelseaju trazili jedanaesterac nakon kontakta Cavanija i Diega Coste u kaznenom prostoru PSG-a, Kuipers je ipak ostao nijem. U nastavku je Chelsea ocekivano drzao loptu u svom posjedu, dok su se Parizani orjentirali na kontre.

Jedna takva sijevnula je u 57. minuti kada je Edinson Cavani propustio stopostotnu priliku. Prosao je vratara Thibauta Courtoisa iskosa s lijeve strane i preostalo mu je tek poslati loptu u nebranjenu mrezu. No, njegov je udarac pogodio vratnicu, na razocaranje svih navijaca PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U 80. minuti susreta Chelseajev vratar Sirigu obranio je lijep udarac Ramiresa iskosa s desne strane, ali je u iducoj minuti bio nemocan. Tada je nakon izvedenog kornera neobjasnjivo sam u kaznenom prostoru ostao Tim Cahill, koji je lijepo poklopio loptu s nekih desetak metara i zatresao mrezu PSG-a za 1:0. U 85. minuti PSG je uspio izjednaciti, a strijelac je bio David Luiz glavom. Bivsi igrac Chelseaja glavom je zakucao loptu pod gredu nakon ubacivanja Ezequiela Lavezzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rezultat u prvoj utakmici u Parizu bio 1:1 igrali su se produzeci. Vec u 5. minuti dodanog vremena neobjasnjivu pogresku radi stoper PSG-a Thiago Silva koji je u skoku igrao rukom u vlastitom kaznenom prostoru, a siguran izvodac s bijele tocke bio je Eden Hazard.

Chelsea je drzao prednost 2:1 koje mu je donosilo plasman u cetvrtfinale do 114. minute kada je Silva ispravio svoju pogresku kod skrivljenog jedanaesterca i zabio glavom s nekih 11 metara. Bio je to prekrasan gol, a nemocan kod njega bio je i 199 centimetara visoki Courtois. U konacnici je to bio gol koji je PSG-u donio cetvrtfinale zbog gola vise u gostima. Svi golovi na Stamford Bridgeu postignuti su nakon prekida, tri iz kornera i jedan iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYERN MUNCHEN: Neuer; Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat; Schweinsteiger, Alaba; Robben, Muller, Ribery; Lewandowski.

SAHTAR: Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk; Stepanenko; Douglas Costa, Fernando, Alex Teixeira, Taison; Luiz Adriano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici dana Bayern je na svojoj Allianz Areni usmjerio utakmicu protiv Sahtara na svoj mlin vec u 3. minuti kada je gostima iskljucen Oleksander Kucer nakon sto je u kaznenom prostoru oborio Marija Gotzea. Najbrzi je to crveni karton u povijesti Lige prvaka. Thomas Muller bio je precizan izvodac iz kaznenog udarca i tako je postigao prvi od svoja dva gola ukupno te veceri.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostali strijelci za Bavarce bili su Jerome Boateng, Franck Ribery, Holger Badstuber i Robert Lewandowski i Gotze. Badstuberu je to bio prvi gol od prosinca 2009. godine.

Da Bayernova vecer ne bude savrsena pobrinuo se Arjen Robben koji je zbog ozljede prepona bio prisiljen napustiti igru u 19. minuti. Na kraju kazimo da je kapetan Sahtara Darijo Srna odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo