BAYERN U PROBLEMIMA: / Guardiola potvrdio da mu zvijezda kluba nije spremna za Juventus

Image
Foto: AFP, LUKAS BARTH

Nema samo Massimiliano Allegri problema pri slaganju Juventusove momčadi koja bi se u srijedu trebala suprotstaviti minhenskom Bayernu.

15.3.2016.
18:07
AFP, LUKAS BARTH
VOYO logo

Prema vijestima koje stižu u utorak, znak upitnika stavljen je pored imena Arjena Robbena nakon što se desnokrilni nogometaš njemačkih prvaka požalio na simptome koji odgovaraju gripi. Hoće li Nizozemac koji je bio i strijelac u prvom ogledu ovih momčadi, a koji je završio remijem 2:2, nastupiti na Allianz Areni trenutačno se ne može reći, no za očekivati je, javljaju izvori, da u najboljem slučaju u utakmicu krene sa klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran hoće li moći nastupiti. Tome se nadam, ali ne mogu to i tvrditi", potvrdio je Guardiola nakon zbog snijeg skraćenog treninga.

Problemi za talijanske prvake

Robben je u ovoj sezoni već propustio čitav niz utakmica za svoj klub, ali i skupio 22 nastupa. Začinio ih je sa sedam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Juventusa tiče, Paulo Dybala, Claudio Marchisio i Giorgio Chiellini nisu niti krenuli put Münchena, a tek treba vidjeti i kakva je situacija sa zdravstvenim stanjem Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo