BAYERN S(P)RETNO DO TRI BODA, SAD JE POBJEGAO BORUSSIJI NA +4: / Kovača izluđivali promašaji igrača; spasio ga neočekivani junak

Image
Foto: AFP

Minimalna pobjeda Bavaraca

20.4.2019.
18:03
AFP
VOYO logo

Bayern Munchen Nike Kovača nastavlja svoju utrku za naslovom prvaka Njemačke. U subotu su Bavarci u Munchenu svladali Werder iz Bremena 1-0, u susretu 30. kolu Bundeslige. Neočekivani Kovačev junak bio je stoper Niklas Süle, koji je u 75. minuti golom s 18 metara probio do tog trenutka nesavladivog golmana Pavlenku.

Igrači Kovača, koji su prije dva tjedna dobili Borussiju Dortmund sa 5-0, teško su izborili pobjedu protiv Werdera, iako su gosti od 58. minute imali igrača manje, jer je isključen branič Miloš Veljković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TALIJANI PRESUDILI NIKI KOVAČU: /

Bayern je razočaran Hrvatom i na njegovo mjesto dovodi slavnog stručnjaka?

Image
TALIJANI PRESUDILI NIKI KOVAČU: /

Bayern je razočaran Hrvatom i na njegovo mjesto dovodi slavnog stručnjaka?

Pri tom udarcu je, doduše, imao dosta sreće, ali "sreća prati hrabre". Promašaji Roberta Lewandowskog, Sergea Gnabryja i Thomasa Mullera izluđivali su Kovača na klupi. Bavarci su se napromašivali i svog trenera dovodili do ludila. Zanimljiv detalj dogodio se nakon utakmice. Kovač i sportski direktor Hasan Salihamidžić sportski su se pozdravili. Fotografija trenutka osvanula je na društvenim mrežama.

Image
Image

Bayern Munich's German head coach Niko Kovac reacts on the sideline during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs SV Werder Bremen on April 21, 2019 in Munich. (Photo by Guenter SCHIFFMANN / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Bolja klima konačno vlada u Bayernu, iako neki mediji prenose da je klub pronašao njegovu zamjenu. Glasine se ne stišavaju, ali stolica Kovača više se ne ljulja toliko. Iako, u Njemačkoj se sve brzo mijenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub iz Münchena pobjegao je Borussiji Dortmund četiri boda četiri kola prije kraja. Dortmund sutra igra u gostima kod Freiburga i to je trenutno najbitnije za Kovača. Imaju slobodan put prema naslovu prvaka, trenutno 4 boda više i pritisak je na društvo s Westfalena.

Jedvaj nije igrao

Predzadnji Nürnberg je u gostima kod Bayer Leverkusena izgubio sa 0-2, a strijelci za "apotekare" bili su Alario (61) i Volland (86). Hrvatski branič Tin Jedvaj ostao je na klupi Leverkusena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mainz je dobio Fortunu Düsseldorf sa 3-1, a vodeći pogodak za Mainz zabio je francuski napadač Jean Philippe Mateta nakon samo 35 sekundi igre. Stuttgart, koji se bori za opstanak, doživio je potop u gostima kod Augsburga, izgubivši sa 0-6. Po dva gola za Augsburg zabili su Philipp Max i Marc Richter.

Večeras se još sastaju Borussia Mönchengladbach - Leipzig, te Schalke - Hoffenheim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo