Bayern 'zabrljao' na predstavljanju pojačanja pa se ispričavao

Bayern je u utorak predstavio svoje skupo pojačanje Marija Götzea, ali nije pazio na jedan 'detalj' pa se morao ispričavati.

3.7.2013.
8:28
VOYO logo

Naime, novi igrač bavarskog velikana ima privatni ugovor s Nikeom te se na predstavljanju pojavio u majici te tvrtke, a nije dugo trebalo da se javi uvrijeđeni tehnički sponzor Bayerna Adidas.

"Slike s predstavljanja Götzea i njegove konferencije za medije su nas negativno iznenadile. Prema ugovoru to nije dozvoljeno jer je to bio službeni događaj Adidasovog partnera Bayerna", izjavio je glasnogovornik Adidasa Oliver Bruggen, a isprika je uslijedila munjevitom brzinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako nam je žao zbog toga. Uvjerili smo Adidas da se to više neće ponoviti", pokunjeno je izjavio jedan od Bayernovih direktora Markus Horwick.

Götze je na predstavljanju rekao kako je presretan što je iz Borussije stigao u redove aktualnog prvaka Njemačke i Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sportskom smislu, ovo je najbolji put za mene. Bilo mi je važno pronaći novi izazov u životu. Moram se priviknuti na novo okruženje, suigrače, trenera i drukčiju filozofiju. Prvo moram dovršiti rehabilitaciju, a onda mi je cilj postići nove uspjehe s novim klubom i igrati dobar nogomet. Trener Pep Guardiola me pitao kako sam i kada ću opet biti spreman za igru. Bilo mi je važno popričati s njim prvi put", kazao je 21-godišnjak kojeg je Bayern ljutom rivalu platio 37 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo