VIDEO: / Mandžo i društvo rastužili Ivicu Olića

U sklopu 7. kola njemačke nogometne Bundeslige Borussia Dortmund, Bayern München i Bayer Leverkusen nastavili su sa sjajnim igrama i domaćim pobjedama.

28.9.2013.
17:43
VOYO logo

Bayern je teškom mukom na svojoj Allianz Areni slomio Wolfsburg naših Ivice Olića i Ivana Perišića. Jedini pogodak na susretu Bavarci su vidjeli u 63. minuti kada je s lijeve strane kaznenog prostora prema drugoj vratnici ubacio Franck Ribery, s uklizavanjem je zakasnio naš Mario Mandžukić, ali je precizan nakon njega bio Thomas Müller.

Mandžukić je u redovima Bayerna odigrao do 86. minute kada ga je zamijenio Jan Kirchhoff, Olić je kod Wolfsburga igrao dvije minute kraće, dok je Perišić u igru ušao s klupe u 68. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni viceprvak Europe Borussia Dortmund je bio najuvjerljiviji slavivši protiv Freiburga na svom Signal Iduna Parku s visokih 5:0! Gosti su se dobro držali do 35. minute kada je obranu probio Marco Reus. Udarac izvan šesnaesterca blokiran je na petercu Freiburga, a potom je iz drugog plana naišao Reus i mirno poslao loptu pod gredu.

Svi su očekivali odlazak na odmor kada je Fallou Diagne skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton u redovima Freiburga. Siguran realizator za miran odlazak na predah bio je Reus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je dva pogotka na svoj konto upisao Poljak Robert Lewandowski, budući član minhenskog Bayerna. Najprije je u 58. minuti sjajno u kaznenom prostoru gostiju primio jedno dugo dodavanje, riješio se dvojice braniča, te potom prebacio istrčalog Baumanna. Svoj drugi pogodak na susretu zabio je u 70. minuti, nakon asistencije Jonasa Hofmanna. Konačan rezultat postavio je Jakub Blaszczykowski devet minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer Leverkusen i dalje drži korak s velikanima iz Dortmunda i Münchena, te nakon sedam kola zaostaje tek jedan bod. Apotekari su ove subote slavili protiv Hannovera, četvrte momčadi prvenstvene ljestvice uoči sedmog kola, rezultatom 2:0. Simon Rolfes i Sidney Sam bili su strijelci pogodaka u 23., odnosno 37. minuti utakmice.

Borussia (D) – Freiburg 5-0 (Reus 35, 45+1, Lewandowski 58, 70, Blaszczykowski 79)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern – Wolfsburg 1-0 (Müller 63)

Bayer Leverkusen – Hannover 2-0 (Rolfes 23, Sam 37)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim – Schalke 3-3 (Modeste 16, Firmano 48-11m, Abraham 61 / Boateng 3, Matip 13, Höger 40)

Hertha – Mainz 3-1 (Allagui 48, 73, Ben-Hatira 74 / Müller 7)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo