Bayern doživio težak udarac: Kapetan nastradao gore od Modrića!

Iz redova njemačkog nogometnog prvaka Bayern Münchena objavili su vijest o ozljedi njihovog kapetana Philippa Lahma.

18.11.2014.
15:14
VOYO logo

Lahm je s travnjaka morao biti iznesen zbog problema s gležnjem desne noge, a Bayernov trening-kompleks napustio je sa gipsom na nozi, uz pomoć štaka. Njemački mediji navode kako na njega nitko nije startao, već se ozlijedio sam od sebe.

Koliko je teška njegova ozljeda bit će poznato večeras nakon pretraga, objavili su putem službene Bayernove web-stranice. Prve dijagnoze govore o frakturi gornjeg dijela gležnja, kao i operaciji koja će ga od natjecateljskog ritma udaljiti tri mjeseca, što je otprilike duljina pauze koja se predviđa i Luki Modriću koji je ozlijedio kvadriceps lijeve noge u utakmici između Hrvatske i Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lahm je ljetos nakon osvajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu s Njemačkom umirovio svoj reprezentativni dres i posvetio se isključivo klupskom nogometu.

//www.youtube.com/embed/cou-CLnH0KU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone za Bayern odigrao 18 utakmica u svim natjecanjima. Lahm može jednako kvalitetno igrati na poziciji desnog beka i zadnjeg veznog i njegova je ozljeda težak udarac za Bayernovog trenera Pepa Guardiolu.

Švicarski reprezentativni veznjak Xherdan Shaqiri (23), koji je nezadovoljan svojim statusom Bayernu, mogao bi u zimskom prijelaznom roku preseliti u englesku Premierligu, objavili su u utorak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Alpski Messi' je u Bayern stigao u ljeto 2012. iz Basela. I dok je u prvoj sezoni, dok je trener bio Jupp Heynckes, imao značajnu minutažu i o njemu se govorilo kao o nasljedniku Arjena Robbena, dolaskom Pepa Guardiole pao je u drugi plan.

Ove sezone je u Bundesligi bio samo tri puta u početnoj postavi, a odigrao je ukupno 310 minuta. Za Shaqirija su zainteresirani Liverpool, Chelsea i Tottenham, a procjenjuje se da će odšteta iznositi 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo