Mladi Hrvat ih je toliko oduševio da ga žele odmah kupiti!

Mladi hrvatski nogometaš Tin Jedvaj tijekom ljeta je iz Rome došao na posudbu u Bayer Leverkusen.

18.11.2014.
21:22
VOYO logo

Prema dogovoru s Romom, 18-godišnji branič bi trebao ostati dvije godine na posudbi u Bundesligi nakon čega bi ga Bayer imao pravo kupiti. No, kako izvještava talijanski Sky Sports, klub iz Leverkusena želi odmah otkupiti Jedvaja, a pregovori s Giallorossima su već započeli.

U Rimu navodno nisu neskloni prodaji jer bi im dobiveni novac omogućio da se pojačaju u zimskom prijelaznom roku, a Corriere delle Sera tvrdi da je Bayer Leverkusen za hrvatskog reprezentativca spreman platiti deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9Rfk4Hhg-UQ

Jedvaj se ove sezone uspio u potpunosti nametnuti u momčadi Rogera Schmidta, igrajući na pozicijama stopera i desnog beka. U osam je bundesligaških utakmica krenuo od prve minute, a jednom je ušao s klupe. Osim toga, skupio je i pet nastupa u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige prvaka, te dva nastupa u Njemačkom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić koji će uskoro napuniti 19 godina karijeru je započeo u zagrebačkom Dinamu iz kojeg je u ljeto 2013. prešao u Romu. Na Apeninskom poluotoku nije odbio pravu priliku, ali zato mu u Njemačkoj zasad ide jako dobro, a to mu je donijelo i dva nastupa u seniorskoj hrvatskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo