NE POD SVAKU CIJENU

BAŠ GA NE IDE: Valencia zatvorila vrata Haliloviću koji se malo precijenio

Prema saznanjima koje donosi nogometni portal Goal.com čini se da bi najavljivani transfer Alena Halilovića u redove Valencije mogao propasti. Razlog je novac.

Alen Halilović još se uvijek nije primaknuo korak bliže tome da postane Valencijin igrač”, piše izvor i nastavlja: “Razlika u primanjima zaustavlja pregovore koji se vode oko mladog Barceloninog nogometaša.”

Valencia polako odustaje

Prema ekskluzivi portala, razgovori su proteklih dana zastali uslijed ponude kluba koja je, smatra hrvatski veznjak rođen 1996. godine, premala u odnosu na ono čemu se nadao. “Malo je pokazatelja da bi se situacija mogla riješiti i Halilović je počeo osluškivati druge ponude, a Valencijin se interes počeo smanjivati.”

Razlog zbog kojega Valencia nije spremna Haliloviću ponuditi bolje uvjete je financijski Fair Play uslijed kojega bi, kako bi udovoljili hrvatskom nogometašu, klub sa Mestalle morao prodati nekog od svojih igrača što u ovome trenutku nije voljan napraviti. Nastavak je ovo loših vijesti za hrvatskog nogometaša koji se našao na listi prekobrojnih za Europsko prvenstvo. Izbornik Ante Čačić zaključio je da mu Halilović nije potreban, a na istom tragu misli su sada i čelni ljudi Valencije.

Povratak na Net.hr