BARIŠIĆ OPISAO TRENUTAK KOJI JE ISFRUSTRIRAO VATRENE: / 'Naglašavamo to stalno, ali opet nam se dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

Portugal i Hrvatska igraju u utorak od 20:45 posljednju utakmicu Lige nacija na Poljudu

15.11.2020.
16:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 5. kola skupine 3 Lige nacija u Solni izgubila od Švedske s 1:2. Švedska je u prvom poluvremenu povela 2:0 golovima Kuluševskog (36') i Danielsona (45+2'), dok je na konačnih 2:1 autogolom smanjio Danielson (81'-ag).

Vatreni su odmah iz Turske odletjeli u Omiš, gdje će se pripremati za novu utakmicu protiv Portugala, ujedno i posljednju u ovom ciklusu Lige nacija. Po dolasku u Dalmaciju progovorili su hrvatski reprezentativni bekovi Josip Juranović i Borna Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom dijelu nismo odgovorili agresivnošću i duelom, oni su imali previše prostora između naših linija, moramo to popraviti protiv Portugala. Hrvatska ima puno igrača koji igraju na europskoj razini. Kad smo svi pravi, malo tko nam može parirati. Mislim da će protiv Portugala biti puno bolja utakmica. Nećemo paničariti, imamo kapetana Luku Modrića koji će nam reći nekoliko riječi prije susreta i ohrabriti nas da idemo po pobjedu", rekao je Juranović.

"Mislim da je svakoj reprezentaciji teško sad kad je korona. Puno je teže kad se radi i ozljedama, a nadam se da će nas sad poštedjeti i ozljede i Covid", rekao je Juranović pa se osvrnuo na činjenicu da je Portugal osigurao svoj status te bi mogli u opuštenijem izdanju igrati protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo viceprvaci svijeta i mislim da protiv nas nitko neće igrati opušteno. To smo vidjeli i jučer. Mislim da moramo jako paziti i napraviti sve što je u našoj moći da dobijemo tu utakmicu", zaključio je Juranović.

Image
BJELICA BEZ DLAKE NA JEZIKU RASPALIO PO VATRENIMA I DALIĆU: /

'Ja to nikad ne bih napravio'

Image
BJELICA BEZ DLAKE NA JEZIKU RASPALIO PO VATRENIMA I DALIĆU: /

'Ja to nikad ne bih napravio'

Barišić: 'Dosadno je bez publike'

„Nismo odigrali dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme, Šveđani su bili dominantniji. Opet smo dobili dva gola i to nije dobro. Jedan je bio iz kornera, ono što smo naglašavali prije, opet se dogodilo. Ne želim davati nikakve alibije, ali prije utakmice smo imali dugo putovanje, morali smo u zadnji čas mijenjati taktiku, no mi smo hrvatska reprezentacija i alibija nema, loše smo odigrali“, naglasio je Barišić pa najavio utakmicu protiv Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam već takve utakmice. Nema praćenja drugih, moramo se fokusirati na svoju igru ići po pobjedu i to je sve što možeš. Ako će Portugal biti opušten, to može biti i dobro i loše. Oni imaju širok kadar i neće biti lagano. Sigurno neće igrati tako da ih nije briga za rezultat“, objasnio je Barišić.

Pratio je i Škotsku koja je izborila prolazak na Europsko prvenstvo protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su Škoti zaslužili prolazak taman za te penale. Sretni su, slali su mi poruke prijatelji iz kluba. A naša utakmica se njima neće biti lagana, oni igraju taj stil koji nama ne odgovara. Oni su pokazali da imaju određenu kvalitetu“, rekao je Barišić pa priznao koliko mu nedostaju navijači.

"Dosadno je igrati bez navijača. Oni te uvijek podignu, a to se ne odnosi ni na pune tribine, već i samo da je par tisuća navijača. Mislim da je i njima dosadno gledati nogomet samo na televiziji, bar je meni tako, jedva čekam da se vrate na tribine“, zaključio je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal i Hrvatska igraju u utorak od 20:45 posljednju utakmicu Lige nacija na Poljudu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo