Predsjednik potvrdio senzaciju u Dinamu!

Nije više šala! Dinamo je u pregovorima s njemačkim trenerom Felixom Magathom. Prvi razgovori obavljeni su u četvrtak u Eindhovenu, potvrdio je i predsjednik Dinama Mirko Barišić...

8.11.2013.
15:56
VOYO logo

"Priča je ozbiljna, ali to je jako, jako preliminarno. Ništa još nije dogovoreno i sve je u fazi međusobnih propitivanja", rekao je Barišić za Media servis.

Predsjednik Dinama u društvu s njemačkim legendarnim trenerom gledao je utakmicu protiv PSV-a. Kakva je bila Magathova reakcija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je kao i svi pristojni ljudi rekao da Dinamo ima dobrih igrača, ali nismo ekipa, nismo tim, nismo momčad."

Poznati njemački stručnjak, nakon što je vidio još jedan potop Modrih, sigurno će dobro razmislit želi li sjesti na vrlo prometnu klupu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On ima interesa, ali se još nije izjasnio. Sad snima i ako dođe do drugog kontakta onda ćemo znati nešto više."

A hoće li doći do drugog ručka ovisi o mnogo faktora. Felix Magath je trener koji stvara momčad i kod njega nitko, pa ni Zdravko Mamić neće moći ući u svlačionicu bez njegovog odobrenja. Osim toga, Magath je poznat po tome da čvrsto drži uzde igrača i da on određuje koji mu trebaju, a koji ne - tako da klub više neće biti shopping centar za poznate euro-menadžere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/x16xocq

"U tome i je problem. On je vjerojatno skupi trener, a drugo mi ne možemo ispuniti njegove uvjete koji mogu biti normalni. Teoretski on može reći da njemu ne treba sedam igrača. Mi nemamo drugih, imamo samo ove koje imamo i nismo finacijski jaki kao Wolfsburg, Bayern ili Schalke koji mogu reći jedan van, drugi unutra. To su za nas daleke distance."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barišić se osvrnuo i na otrovne strelice koje su krenule iz Splita prema Zagrebu i obrnuto.

"Uvijek tu bilo uzburkano. Nikad nije bila bonaca, a to i nije neko iznenađenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon debakla u Europi Dinamu slijedi završnica jesenskog dijela prvenstva i dvije utakmice u Kupu protiv Hajduka. Predsjednik je svjestan da njegov klub više nije dominantan kao u zadnjih nekoliko godina i da će idući dani biti prekretnica u daljnjoj opstojnosti kluba.

"Ne smijemo izgubiti glavu. Europu moramo zaboravit i sad je naš imperativ pokušat kroz domaću ligu doći do prvog mjesta i ponovno ući u kvalifikacije za Ligu prvaka. To nam je ne samo sportski cilj, to nam je i egzistencijalni i materijalni cilj. Čak bih rekao da nam je to više egzistencijalni, a manje sportski cilj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo