BARCELONINA ZVIJEZDA OUT MJESEC DANA: / Antoine Griezmann pretrpio ozljedu kvadricepsa desne noge

Image
Foto: Profimedia

Griezmann je odigrao prvo poluvrijeme u Valladolidu, a u svlačionici je od trenera Quiquea Setiena zatražio da ga zamijeni

12.7.2020.
12:43
Profimedia
VOYO logo

Francuski nogometni reprezentativac i napadač Barcelone Antoine Griezmann pretrpio je ozljedu kvadricepsa desne noge u dvoboju 36. kola španjolske lige protiv Valladolida te će propustiti posljednja dva prvenstvena kola kao i uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, priopćili su u nedjelju iz katalonskog kluba.

Image
VALLADOLID - BARCELONA 0:1: /

Katalonci ostali u igri za naslov prvaka Španjolske

Image
VALLADOLID - BARCELONA 0:1: /

Katalonci ostali u igri za naslov prvaka Španjolske

Pretrpio ozljedu mišića kvadricepsa u desnoj nozi

"Pregledom koji je obavljen u nedjelju ujutro ustanovljeno je da je Antoine Griezmann pretrpio ozljedu mišića kvadricepsa u desnoj nozi", stoji u Barceloninoj objavi za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann je odigrao prvo poluvrijeme na gostovanju u Valladolidu, a u svlačionici je od trenera Quiquea Setiena zatražio da ga zamijeni zbog bolova u desnom natkoljeničkom mišiću.

Barcelona je pobjedom ostala u utrci s Real Madridom za naslov prvaka Španjolske, u kojoj zaostaje jedan bod za 'kraljevskim klubom' koji tek treba odigrati utakmicu 36. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann će propustiti i uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka

Do kraja prvenstva Barceloni su ostale još dvije utakmice: 16. srpnja će na Camp Nou ugostiti Osasunu, a 19. srpnja će gostovati kod Alavesa.

Osim tih utakmica, Griezmann će propustiti i uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka u kojem Barcelona 8. kolovoza dočekuje Napoli. Prvi dvoboj u Napulju završio je 1:1 pa je Kataloncima za prolaz dovoljno odigrati i utakmicu bez pogodaka, ali u slučaju da ih bude, Barceloni će za plasman na završni turnir u Lisabonu biti potrebna pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju plasmana u čevrtfinale Barcelona bi se za polufinale najvjerojatnije borila protiv Bayerna, koji u Muenchenu mora obraniti prednost od 3:0 iz prvog dvoboja osmine finala protiv Chelseaja.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo