Pogodite tko je najtrofejniji nogometaš na svijetu

Ukoliko Barcelona osvoji Španjolski superkup, čija se prva utakmica protiv Real Madrida igra u četvrtak 23. kolovoza, Xavi će osvojiti čak svoj 25. trofej u karijeri!

23.8.2012.
13:46
VOYO logo

Xavi je osvojio sve što jedan nogometaš može osvojiti na klupskoj, ali i reprezentativnoj razini. Kakva je to bila dobra odluka kada je odbio ponudu tada ponajbolje momčadi Europe, Milana, te ostao u katalonskom klubu koji u narednih pet godina nije osvojio nijedan trofej! Međutim, sve se promijenilo 2003. godine dolaskom Ronaldinha i Franka Rijkaarda na klupu. Ukoliko Barcelona osvoji Španjolski superkup, čija se prva utakmica protiv Real Madrida igra 23. kolovoza, Xavi će osvojiti čak svoj 25. trofej u karijeri! http://www.youtube.com/embed/8biQ02kbSEk

U Španjolčevoj vitrini trofeja nalazi se: naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom, te dva europska naslova. Tri Lige prvaka s Barcelonom, šest naslova prvaka Španjolske, dva Europska superkupa, pet Španjolskih superkupova, dva Kupa kralja, te dva Svjetska klupska prvenstva. S mlađim uzrastima Furije Xavi je još uzeo Svjetsko prvenstvo. Od individualnih nagrada istaknimo da je Xavi proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva 2008. godine, te je već niz godina u uskom izboru za najboljeg nogometaša svijeta (Ballon d'Or). Na njegovu žalost, rodio se i igra u vrijeme Lionela Messija, omalenog genijalca iz Argentine, kojeg već tri godine nitko ne može skinuti s trona najboljeg na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo