BARCA BEZ MESSIJA U ŠOKANTNOJ ZAVRŠNICI SPASILA SE BLAMAŽE: / Rakitić doktorskim potezom pokrenuo akciju za gol

Image
Foto: AFP

Ivan Rakitić Odigrao cijelu utakmicu za Katalonce

3.11.2018.
22:40
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone slavili su u subotu navečer u 11. kolu Primere u gostima kod Raya Vallecana s 3-2, iako su tri minute prije kraja susreta gubili s 1-2. Rayo Vallecano nikog nije dobio mjesec i pol dana, u brojkama osam utakmica, a onda mu je u goste stigao lider prvenstva Barcelona. Ima li veći motiv nego vodeća momčad Primere?

I minute su društvo s "Campo de Fútbol de Vallecas" dijelile od senzacionalne pobjede, ali završilo je novim njihovim porazom. Katalonci su u posljednjim minutama iščupali pobjedu 3-2...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL DO BODOVA U UTAKMICI ISKUPLJENJA: ‘Božica Fortuna’, tinejdžer, Benzema i Ramos spasili Kraljeve

Suarez zabio dva

I dalje lišena usluga svog najboljeg igrača ozlijeđenog Lea Messija, Barca je povela golom Urugvajca Suareza (10). Rayo je uspio preokrenuti golovima Poza (35) i Garcie (57) te se činilo da će doći do velikoga iznenađenja. Ipak, tri minute prije kraja Dembele je izjednačio, a Suarez u zadnjoj minuti donio pobjedu Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitiću devedeset minuta

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Katalonce. Vrijedi spomenuti kako je Raketa sudjelovao kod drugog gola Barce. Fantastičnom dugom loptom iz vlastite polovice pronašao je Jordija Albu koji je znalački probio do gol-aut linije i onda povratnim dodavanjem pronašao Suareza koji je zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona vodi s 24 boda ispred Atletica i Alavesa, koji imaju po 20 bodova, dok je Rayo ostao predzadnji sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo