BARCELONA SLAVILA U SEVILLI: / Messi nastavio impresivan niz protiv omiljene momčadi

Image

Samo bod razlike dijelio je Sevillu na petom i Barcelonu na drugom mjestu ljestvice španjolskog prvenstva pred njihov derbi-ogled 11. kola na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan.

6.11.2016.
22:39
VOYO logo

Barcelona je slavila 2-1 pobjedu u utakmicu u kojoj je imala rezultatski minus, ali i sjajno raspoloženog Lionela Messija na svojoj strani. Vitolo je bio taj koji je u trans bacio domaću publiku pogotkom u 15. minuti dvoboja i kad se činilo da će tim rezultatom Sevilla na odmor, ukazao se Messi i iskoristio Neymarovu desetu ovosezonsku asistenciju za 27. pogodak u utakmicama protiv ovog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne postoji niti jedan kojem je sjajni argentinski napadač zabio više. Deset im je utrpao u sedam posljednjih prvenstvenih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu aktualnim prvacima donio je pogodak Luisa Suareza u 61. minuti nakon što je velik dio posla odradio Messi koji ga je, privukavši na sebe obranu domaćina, uposlio u izglednoj prilici. Urugvajac ju nije propustio realizirati te je postigao 64. gol u 73. ligaškoj utakmici za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić startao je u početnoj postavi Barcelone protiv kluba u kojem je bio kapetan i s kojim je osvojio Europsku ligu u sezoni 2013/14. Igru je napustio u 73. minuti uz pljesak stadiona.

Ljestvicu predvodi Real Madrid (27) s dva boda više od Barcelone (25) i pet u odnosu na Villarreal (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo