BARCELONA SLAVILA U GOLIJADI PROTIV GETAFEA: / Messi ponovo oduševio i srušio strašan rekord

Image

Barcelona je trenutno na 3. mjestu španjolskog prvenstva s utakmicom manje od madridskog dvojca. Za Realom zaostaje dva boda, a za Atleticom pet

22.4.2021.
23:59
VOYO logo

Barcelona je u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva pobijedila Getafe 5:2 na svom Camp Nouu. Junak utakmice bio je sjajni Argentinac Lionel Messi koji je zabio dva pogotka za Katalonce.

Barcelona je povela u osmoj minuti nakon sjajne akcije Lionela Messija. Busquets je dao sjajnu loptu u prostor za Argentinca koji je izbjegao zaleđe te istrčao sam prema golu Getafea i hladnokrvno završio akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival nespretnosti

Nakon tog Messijevog pogotka uslijedio je festival nespretnosti. Najprije je Lenglet u 12. minuti zabio loptu u svoju mrežu za poravnanje rezultata, da bi u 28. igrač Getafea Chakla isto to ponovio i na drugoj strani terena.

Messi je do kraja prvog dijela još jednim pogotkom povećao vodstvo Barcelone na 3:1 nakon što je pospremio u mrežu odbijenu loptu nakon vlastitog promašaja. Postao je tako jedini igrač koji je u posljednjih 12 sezona zabio najmanje 25 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je u 69. minuti iz penala zabio Unai za smanjenje vodstva Barcelone, ali je u 87. Arujo na asistenciju Messija glavom zabio za potvrdu pobjede Barcelone. Priču je dodatno zaokružio Griezmann koji je u sudačkoj nadoknadi pogodio iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je trenutno na 3. mjestu španjolskog prvenstva s utakmicom manje od madridskog dvojca. Za Realom zaostaje dva boda, a za Atleticom pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo