BARCELONA RAZBILA BETIS: / Rakitić asistirao za gol, Messi i Suarez imali svoj mali privatni šou

Image
Foto: AFP

Šou Messija i Suareza protiv Betisa

17.3.2019.
23:02
AFP
VOYO logo

U posljednjem susretu 28. kola nogometnog prvenstva Španjolske vodeća Barcelona je u nedjelju u gostima u Sevilli kod Betisa slavila sa 4-1, uz šou Messija i Luisa Suareza, te asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Fantastični argentinski majstor Lionel Messi u 18. minuti je iz slobodnog udarca doveo u vodstvo svoju momčad, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) Messi je, nakon asistencije petom Luisa Suareza, pogodio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez u 63. napravio dar-mar

U 63. minuti Luis Suarez je napravio dar-mar na terenu, "promiješao" je četvoricu protivničkih igrača i zabio za 3-0.

Odličnu partiju Messi je okrunio hat-trickom. U 85. minuti, na asistenciju Ivana Rakitića, fenomenalnim lobom trese mrežu. Ivan Rakitić za Barcu je odigrao skoro cijeli susret (do 88. minute) pruživši solidnu partiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valladolid je u 28. kolu Primere upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši u gostima Eibar sa 2-1, a oba gola gosti su postigli u sudačkoj nadoknadi, Daniele Verde (90+1) iz penala i Sergi Guardiola (90+3). Duje Čop opet je ostao na klupi Valladolida.

Espanyol izgubio od Seville

Espanyol je izgubio od Seville sa 0-1, a strijelac je bio Wissam Ben Yedder u 53. minuti iz penala. Hrvatski veznjak Marko Rog igrao je za Sevillu od 74. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo