BOMBA

BARCELONA PRIPREMA MEGATRASNFER I TO DOSAD NEVIĐENI: Kreću po Neymara, a možda neće morati platiti niti eura

PSG pak ima problem jer Neymar se već više od godinu dana želi vratiti u Barcelonu

Ako je vjerovati napisima uglednog španjolskog sportskog dnevnika Asa, Barcelona bi već ovoga ljeta mogla vratiti Neymara u svoje redove. Brazilac je navodno dogovorio sa svojim PSG-om da može otići ovoga ljeta, ali samo ako Barcelona plati 170 milijuna eura. I tu sada dolazimo do vrlo zanimljive situacije.

Naime, Barcelona je pravom financijskom kaosu, morali su rezati plaće, već planiraju brojne izlazne transfere kako bi malo oporavili budžet, a prema tvrdnjama ljudi bliskih klubu, na ivici su bankrota. No, bez obzira na sve planiraju krenuti po Neymara.

ProfimediaFoto: Profimedia

Velika razmjena

As piše da bi PSG eventualno pristao i na dvije moguće kombinacije. Prva je da Barcelona pod račun stavi Griezmanna i uplati im dio novca ili da pak da Griezmanna i Dembelea, a u tom bi slučaju otprilike bila pokrivena tražena vrijednost i Neymar bi mogao završiti na Camp Nou bez da ga Barcelona plati u valuti.

PSG pak ima problem jer Neymar se već više od godinu dana želi vratiti u Barcelonu, a ugovor mu istječe za dvije godine i bliži mu se trideseta godina, što znači da će mu početi padati vrijednost.

Povratak na Net.hr