Barcelona igrala s 11 igrača poniklih u La Masiji!

Još je jedan nevjerojatan doseg ostvarila Barcelona u 13. kolu Primere. U većem dijelu utakmice protiv Leventea igrala je s jedanaestoricom nogometaša koji su ponikli u slavnoj La Masiji…

26.11.2012.
9:38
VOYO logo

Ono o čemu većina europskih velikana može samo sanjati, Barcelona je ostvarila u 13. minuti gostovanja kod Levantea. Ozlijedio se tada Brazilac Dani Alves, pa je umjesto njega u igru ušao Martin Montoya. Bio je to povijesni trenutak jer je Barça prvi put zaigrala s 11 igrača koji su odgojeni u njezinoj nogometnoj akademiji.

Trener Tito Vilanova je do 75. minute u igri držao sljedeću postavu: Valdes - Montoya, Pique, Puyol, Alba - Iniesta, Xavi, Busquets - Fabregas, Messi, Pedro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je zanimljivo da samo trojica od spomenute jedanaestorice nisu Katalonci: Leo Messi je Argentinac, Andres Iniesta je iz Albaceta, a Pedro Rodriguez s Kanarskih otoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u konačnici slavila s 4:0 i pobjegla najvećem rivalu Real Madridu na velikih 11 bodova prednosti. Vilanova, međutim, tvrdi da ništa još nije gotovo.

"Nismo osigurali naslov. Kao prvo, zato što je odigrana samo trećina prvenstva, a kao drugo, zato što je jaki Atletico Madrid samo tri boda iza nas. U igri je još 75 bodova što je jako puno. Zato se treba koncentrirati na prvu sljedeću utakmicu", poručio je trener katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo