Barcelona dovodi novo veliko pojačanje u srce momčadi

Duže vrijeme odsutni igrač sredine terena dortmundske Borussije, Ilkay Gündogan, na meti je Barcelone, čije bi vodstvo vrlo rado dovelo njemačkog 'umjetnika'.

29.3.2014.
10:53
VOYO logo

Ovo će definitivno biti sezona za zaborav za Ilkaya Gündogana koji je van travnjaka još od kolovoza prošle godine zbog problema s ozljedom leđa. Gündogan je tako upisao samo tri nastupa u dresu Borussije ove sezone, no bez obzira na to, postoje zainteresirani klubovi koji bi ga željeli dovesti.

Manchester United je svakako među najzainteresiranijima i David Moyes nije krio želju da dovede veznjaka dortmundske Borussije. Toni Kroos je druga Moyesova njemačka meta i pokušat će dovesti jednog od ove dvojice u ljetnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, El Mundo Deportivo potvrdio je kako se u cijelu priču vrlo ozbiljno uključila Barcelona koja vidi njemačkog reprezentativca u planovima za sljedeću sezonu.

//www.youtube.com/embed/-4a9EpZGxdM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaz Barceloninog interesa je i odlazak klupskog liječnika Ricarda Pruna u Dortmund kako bi pregledao Gündogana i uvjerio se da je njegov povratak na travnjak moguć u skoroj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo