BARCELONA DOVELA POTPUNOG ANONIMCA DA ZAMIJENI SUAREZA: / Danac je stigao iz predzadnje momčadi lige

Image
Foto: Profimedia

28-godišnji Danac nije spektakularan napadač, ove sezone zabio je tek osam golova, a upamtili smo ga dobro u osmini finala proteklog Svjetskog prvenstva u kojem je igrao protiv Hrvatske

20.2.2020.
15:30
Profimedia
VOYO logo

Stigao je novi napadač u Barcelonu. Da su uvjeti normalni, sada bismo pisali o nekom svjetski poznatom igraču koji je došao za nekakav rekordni iznos, ali ovog puta je priča puno skromnija.

Njegovo ime je Martin Braithwaite, a stiže na Camp Nou za 18 milijuna eura, a ugovor ga veže do 2024. godine. Odštetna klauzula navodno mu iznosi 300 milijuna eura. Dosad je branio boje Leganesa, pretposljednje momčadi na ljestvici španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je ispunjenje mog sna. Svako dijete koje igra nogomet želi igrati za Barcelonu. Želim osvajati trofeje s Barcelonom. Imam dobru tehniku i fizikalije, a i krećem se pametno. Svaki dan učim o nogometu i proučavam ga. Moj posao je da zabijam golove. Za Messija mmislim da je najbolji na svijetu i jako sam uzbuđen što ću igrati s njim", rekao je Danac po dolasku u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
IZAŠLA JE NOVA FIFA-INA LJESTVICA: /

Vatreni su zadržali poziciju, iznenađujuće je tko je sve ispred nas

Image
IZAŠLA JE NOVA FIFA-INA LJESTVICA: /

Vatreni su zadržali poziciju, iznenađujuće je tko je sve ispred nas

Igrao protiv Hrvatske

Barcelona je u problemima, a samo jedan od njih je nedostatak opcija u napadu. Uz Luisa Suareza koji bi se trebao vratiti najranije polovicom svibnja, otpao je i Ousmane Dembele, a Barcelona je poslala čelništvu španjolske La Lige zahtjev za obavljanje transfera.

Iznimka je to koja se dopušta klubovima u slučaju nužde, ali moraju poslati liječničke kartone koji potvrđuju da je klub uistinu na duže vrijeme ostao bez važnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28-godišnji Danac nije spektakularan napadač, ove sezone zabio je tek osam golova, a upamtili smo ga dobro u osmini finala proteklog Svjetskog prvenstva u kojem je igrao protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo