TEŠKI TRENUCI HALILOVIĆA

BALKANSKI MESSI JE ŽRTVA KRIVE POLITIKE KLUBA? Legendarni Vatreni poručio Nijemcima: ‘Ne smijete ga uništavati’

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić stao je u obranu Alena Halilovića, ‘balkanskog Messija’ koji proživljava teške trenutke u HSV-u.

Hrvatski ofenzivac u HSV-u je na marginama, odigrao je tek 137 minuta ove sezone, u nijednoj utakmici više od 45 minuta. A ovog je ljeta stigao kao veliko pojačanje iz Barcelone za pet milijuna eura. No, negdje je zapelo. Gdje, pitaju se njemački mediji?

AKO MU DOSAD NIJE BILO JASNO: Trener HSV-a pokazao Haliloviću što misli o njemu

Svoju šansu u HSV-u nije dobio

“Hrvatski ofenzivni igrač Alen Halilović u HSV je došao s velikim očekivanjima struke kluba. No nakon pola godine na izlaznim je vratima kluba”, počinje tekst o Alenu Haliloviću njemački Welt.

Hrvatski nogometaš svoju šansu, tako, u HSV-u nije dobio. A na početku je sve izgledalo blistavo.

Nijemci mislili kako su dobili ‘malog Messija’

“HSV je mislio kako su dobili malog Messija. Da, u Hamburgu su bili sigurni kako su potpisali pravo pojačanje”, ističe Welt i daje do znanja kako se Hamburg još jednom pokazao kao loša okolina za mlade igrače.

Welt prenosi i pisanje Bilda koji tvrdi kako bi se Halilović rado vratio u Sporting Gijon, odnosno, kako će na zimu vjerojatno biti vraćen u Gijon. Jer u HSV-u nije se pronašao s bivšim trenerom Brunom Labbadijom, a ni s novim Markusom Gisdolom suradnja nije ništa bolja. Navodno je, kako pišu Nijemci, problem u različitim karakterima.

Istina je da Halilović nije dobio pravu priliku, a u njegovu obranu stao je bivši napadač HSV-a Ivica Olić.

“Ako platiš mladog igrača pet milijuna eura i kažeš mu kako ćeš momčad graditi oko njega, onda je zaslužio barem deset utakmica u nizu. Ne smiješ ga svojim postupcima uništiti.”

Povratak na Net.hr