Balakov: Jučer je bilo sunce, danas pada kiša

'Ne bavim se matematikom, mene samo zanima utakmica i tri boda, to je matematika kojom se bavim', izjavio je Krasimir Balakov uoči Hajdukovog gostovanja u Lučkom.

20.10.2011.
15:50
VOYO logo

Trener Hajduka Krasimir Balakov ne može računati na Miličevića, Kukoča i Ljubičića, u momčad se vraća Andrić.

"Čeka nas jedna od ključnih utakmica, ključna je zbog toga što nas nakon Lučkog čekaju utakmice u Poljudu, a mi smo na svom terenu gospodari", kaže Balakov te nadodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lučko je u dobroj formi, promjenom trenera imaju i odlične rezultate u posljednje četiri utakmica. Ali, mi smo najvažniji, želim kod svojih igrača vidjeti borbu, karakter. To je osnova za osvajanje tri boda. Ako od prve minute uđemo maksimalno onda nakon devedeset minuta nećemo biti u problemu", rekao je strateg Bijelih.

Krešo stalno naglašava karakter, pristup, angažman, te se ne plaši pristupa kao u utakmici protiv Karlovca kada su njegovi igrači podcijenili suparnika i na kraju prosuli bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se te utakmice, to je iza mene. O Karlovcu ću misliti nakon Lučkog, jer s njim igramo u srijedu u kupu", ističe Balakov.

Pobjedom bi Hajduk došao Dinamu na samo bod zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bavim se matematikom, mene samo zanima utakmica i tri boda, to je matematika kojom se bavim", nadodao je.

Do kraja godine bi Splićani po nekim poljudskim prognozerima mogli prestići Dinamo zbog težeg rasporeda zagrebačke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate da u nogometu nije sve crno bijelo. Vidite vrijeme, jučer je bilo sunce, danas pada kiša. Nas zanima samo naša utakmica. Dinamo je šest puta prvaka zaredom, igra Ligu prvaka i može razmišljati o drugim stvarima. Mi tome nismo dorasli, već možemo samo razmišljati o prvoj sljedećoj utakmicu. Ne zanima me ni Dinamo, ni Split, ni bilo koja druga momčad. Zanima me samo Hajduk, samo tako možemo stići tamo gdje želimo", zaključio je Bugarin.

Vezani članci:

arti-201110170529006 arti-201110160021006 arti-201110160327006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo