BAJKA JE ZAVRSILA: / Kakvo bolno prizemljenje za Slavena Bilica!

Izbacili su Liverpool i ocito previse slavili, jer su nogometasi Besiktasa upropastili odilican europski uspjeh. U 23. kolu turskog prvenstva su kao domacini odigrali 2:2 protiv Balikesirspora.

1.3.2015.
20:17
VOYO logo

Inace, radi se o najlosijoj momcadi turske lige, ali ocito su igraci Besiktasa poslije Liverpoola dugo slavili i sada su dobili bolan novi udarac. Za Galatasarayom zaostaju tri boda, a prije samo dva kola su bili prvi. No, prvo su izgubili kod jos jednog utopljenika Eskisehirspora, a sada u zavrsnici ispustili dva boda koja bi ih mogla skupo kostati.

Dvaput je Biliceva momcad vodila, zabili su Demba Ba i Opare, ali u 84. minuti crno-bijeli su skrivili jedanaesterac i Ronald Vargas je zavrsio bajku u kojoj je zivio bivsi hrvatski izbornik. Da stvar bude gore, prvi gol za goste zabio je napadac koji nije bio dobar ni Rijeci prije nekoliko mjeseci, pa je zavrsio u Turskoj - Ermin Zec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2if5go

Biliceve trupe moraju smanjiti broj kikseva, a vec u sljedecem kolu mogu se vratiti na vrh, Galatasaray i Fenerbahce igraju 'Interkontinentalni derbi', a ako klub iz azijskog dijela Istanbula pobijedi Galatu, Bilic moze nazad do prvog mjesta. No, trebaju i oni uzeti tri boda kod Sivasspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Galatasaray 51 2. Besiktas 48 3. Fenerbahce 47 4. Istanbul BB 38 5. Bursaspor 37

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo