BAJKA BIVŠEG HAJDUKOVCA IDE DALJE: / Napokon je proigrao, a sada ga čeka i novi poboljšani ugovor

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Uskoro bi trebao dobiti novi ugovor, a možda se dogodi i stalni transfer

19.2.2019.
23:07
AFP
VOYO logo

Bivši Hajdukovac Tino Sven Sušić konačno je došao na svoje. Od odlaska iz Hajduka karijera je bila u rapidnom padu, minutažu gotovo da i nije imao, no nakon što je Belgiju zamijenio Nizozemskom počeo je pružati partije kakve su mu uostalom 2014. godine bile donijele mjesto u reprezentaciji BiH.

Zbog svih turbulencija kroz koje je prolazio ni Nizozemci nisu pretjerano vjerovali Sušiću. U ljeto prošle godine dali su mu jednogodišnji ugovor, no s obzirom na to da je danas jedan od najbolje ocijenjenih igrača u redovima Venla, ne iznenađuje što su čelnici kluba odlučili aktivirati klauzulu i zadržali nogometaša u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema povratak u reprezentaciju

Mediji u Nizozemskoj pišu da će tako Sušić nositi Venlov dres i u sljedećoj sezoni, iako nije isključeno ni da dođe do transfera već ovog ljeta, pogotovo jer, kako se navodi, nije tajna da za bivšim reprezentativcem BiH vlada interes na tržištu.

"Sušić može igrati na više pozicija. Kreativan je, ima dobar udarac, pa tako i često postiže golove", sipao je hvalospjeve nedavno sportski direktor Stan Valckx.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Sušić je jedan od najstandardnijih igrača Venla, odigrao je ukupno 20 utakmica, a postigao je pritom i pet pogodaka. Ukoliko nastavi ovako, ne bi bilo iznenađujuće da uskoro ponovo postane reprezentativac BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo