BAHATI PORTUGALAC

PREVRŠIO SVAKU MJERU: Otkrivena velika istina o Machadu koji najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo?

Paulo Machado (30) najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo, piše 24 sata.

Spomenuti medij izveštava kako je Portugalac odbio biti pričuva Dinamovim klincima na utakmici Lige prvaka protiv Seville. Kad je Petev pročitao sastav u kojemu su vezne igrače od prve minute trebali igrati Pavičić i Knežević, Portugalac se osjetio uvrijeđenim. Doživio je taj potez Peteva kao omalovažavanje i tu je puklo.

DINAMO BJESNI ZBOG PRIČE O BAHATOM PORTUGALCU: Stiglo pojašnjenje slučaja Machado

Bugarski trener izbacio ga je iz zapisnika i završio je na tribini s koje je gledao najbolju Dinamovu ovosezonsku utakmicu u Ligi prvaka, utakmicu koju su na svojim leđima iznijeli upravo ti klinci kojima on ne želi biti zamjena.

UZBUNA U MAKSIMIRSKOJ 128! Alarmantno stanje: Dinamo kreće u veliki redizajn momčadi i planira potrošiti brutalnu cifru

Reagirao neprofesionalno

24 sata ističe i kako je igrač, koji godišnje prima 800.000 eura i dosad je u Dinamu zaradio više od milijun eura, reagirao neprofesionalno i kako ovo nije prvi problem vezan uz njega i “modre” klince. Otprije je na ratnoj nozi i s najvećim Dinamovim talentom Antom Ćorićem, kojemu je u nekoliko navrata iz čista mira divljački uklizao na treninzima.

Paulo Ricardo Ribeiro de Jesus Machado

Postao simbol bahatosti stranih igrača

Otkako je 2014. godine došao u Dinamo, Machado je postao simbol bahatosti stranih igrača koji dolaze u Maksimir. Sjetimo se samo onog njegovog srednjeg prsta maksimirskim tribinama prilikom izlaska iz igre, zbog čega je kažnjen sa 100.000 eura, najvećom kaznom u povijesti Dinama, a ovaj put nema drugog izlaza nego raskinuti ugovor.

Portugalac postao teret koji iritira sve

Štoviše, nakon što je pokazao navijačima što misli o njima, iza Machada je stala cijela momčad, uključujući i te klince koji mu, očito, tako smetaju. Kapetan Domagoj Antolić čak je i javno stao u obranu Portugalca.

“Umjesto da kao 30-godišnjak bude mentor i podrška neiskusnim Dinamovim klincima, Portugalac je postao teret koji iritira sve: navijače, mlađe suigrače, trenera…”, ističe se u tekstu 24 sata.

Očito je tome došao kraj. I bolje za Dinamo, bolje za ove mlade lavove, bolje i za trenera. Jer, takva bahatost i prepotencija nikome nisu potrebni.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr