Bayern će biti još jači: Vraća se već zaboravljeni majstor obrane

Obrambeni nogometaš Bayerna Holger Badstuber odradio je u subotu prvi momčadski trening nakon gotovo punih godinu i pol dana.

19.4.2014.
14:36
VOYO logo

Istina, trenirao je Badstuber uglavnom u društvu rezervnih igrača budući da je prva momčad otputovala na ligaško gostovanje kod Braunschweiga. Društvo su mu pravili i Daniel van Buyten, Rafinha i Diego Contento koji nisu uvršteni u kadar za prvenstvenu utakmicu. Prema izvještajima njemačkih medija, 25-godišnji stoper je bez problema odradio sve vježbe, a na kraju treninga je čak odradio i nekoliko udaraca na gol.

Badstuber je 1. prosinca 2012. potrgao ligamente koljena u dvoboju protiv Borussije Dortmund. Završio je na operaciji, da bi nekoliko mjeseci kasnije tijekom rehabilitacijskog treninga ponovno potrgao ligamente. Uslijedila je i druga operacija i oporavak koji se sada bliži kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tSj0mik4eGc

Badstuber je prije teške ozljede odigrao 101 bundesligašku utakmicu za Bayern, u Ligi prvaka je nastupio 31 put, a 30 puta je nosio i dres njemačke reprezentacije. Ugovor s Bavarcima ga veže do 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo