'Mario je poput životinje, nevjerojatno brze životinje!'

'Bili su tinejdžeri kada su se upoznali, a u subotu će biti "mrski neprijatelji" kada na travnjak izađu momčadi HSV-a i Bayerna'.

2.11.2012.
15:03
VOYO logo

Mandžukić je ove sezone prvi strijelac Bayerna s devet postignutih pogodaka.

"On je najkompletniji napadač Bundeslige", rekao je HSV-ov stoper Heiko Westermann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaustaviti ga je stresan posao. Čuo sam se s njim i jako se veseli ovoj utakmici", nadovezao se Mandžukićev dobar prijatelj Badelj i dodao:

"Mario je igrač koji nikada ne odustaje. Za njega nema izgubljene lopte. On je poput životinje, nevjerojatno brze životinje", veli Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo igrati kao i protiv Borussije Dortmund - agresivno od prve minute. To je moderni nogomet, moramo pokrivati svaki dio terena u najkraćem mogućem roku. Svi moraju trčati i dati u svakom trenutku sve od sebe ako želimo srušiti Bayern", tvrdi bivši igrač zagrebačkog Dinama koji je ovoga ljeta, nakon što je uveo Modre u Ligu prvaka, stigao u HSV.

"Marijeve mogućnosti su bile vidljive još od njegovih juniorskih dana. Od tada se razvio u vrhunskog igrača i njegov napredak je zaista nevjerojatan. Bio je fantastičan u Wolfsburgu, ali u Bayernu je još i bolji", zaključio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj HSV-a i Bayerna bit će ujedno i susret sedmog i prvoplasiranog sastava bundesligaške ljestvice, koje razdvaja velikih 11 bodova (24-13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo