ATLETICO PRODAJE ŠIMU VRSALJKA, LEGENDA KLUBA OBJASNILA KAKO STOJE STVARI: / 'Pa to mi je logično...'

Image

Prokomentirao je cijelu situaciju za Cadena SER Atleticov bivši napadač Kiko Narváez

23.4.2021.
8:16
VOYO logo

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Atletico Madrid mogla bi na ljeto prodati šest do sedam igrača, među kojima i hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka (29) koji nije u prvom planu trenera Diega Simeonea, izvijestila je radijska postaja Cadena SER.

Vrsaljko je ove sezone skupio tek 10 nastupa za Atletico nakon što se oporavio od teške ozljede, a pod ugovorom je do ljeta 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Simeone o Šimi uvijek govorio sve najbolje, ipak je hrvatski reprezentativac pao u drugi plan i postao s vremenom tek zamjena za engleskog beka Kierana Trippiera. Trippier je bio suspendiran neko vrijeme pa je Vrsaljko dobio priliku, no izgleda da se nje baš pokazao.

'To je logično'

Prokomentirao je cijelu situaciju za Cadena SER Atleticov bivši napadač Kiko Narváez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je logično kada je riječ o Vrsaljku, Dembeleu ili Vitolu. Kada govorimo o Saulu, on je izgubio etiketu nezamjenjivog igrača, pa ako stigne zadovoljavajuća ponuda, ne bi bilo iznenađenje da ode. No odlazak Gimeneza mi se ne uklapa", dodao je Narvaez koji radi kao komentator u španjolskim medijima gdje prati situaciju u Atleticu.

Vrsaljko je još uvijek prvi izbor na poziciji desnog beka u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a njegova je cijena po Transfermarktu 8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo