ATLETICO MADRIDU JEDAN POGODAK DOSTA ZA BORBU ZA TREĆE MJESTO: / Bilbao slavio protiv Betisa

Image
Foto: Profimedia

Athletic Bilbao je sa 42 boda privremeno zasjeo na deveto mjesto, dok je Betis sa 34 boda na 14. poziciji

20.6.2020.
23:59
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Atletica svladali su Valladolid s minimalnih 1:0 u utakmici 30. kola španjolskog prvenstva odigranoj pred praznim tribinama njihovog stadiona Wanda Metropolitano.

Strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je Vitolo u 81. minuti, a konačnu odluku o golu dao je VAR procijenivši da je lopta cijelim obujmom prešla gol-crtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući ovom pogotku Atletico se sa 52 boda izjednačio sa Sevillom i zasjeo na treće mjesto, učvrstivši svoju poziciju za plasman u Ligu prvaka. Valladolid je sa 33 boda ostao na 15. mjestu.

Slavlje Bilbaa

U pretposljednjoj utakmici subotnjeg programa Getafe i Eibar su odigrali 1:1. Domaći su poveli golom Eteba u 30. minuti, a izjednačio je Charles u šestoj minuti sučevog dodatka u prvom poluvremenu. Eibar je u 86. minuti postigao i drugi pogodak, ali je iz VAR sobe signalizirano zaleđe strijelca Bigasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Athletic Bilbao ostvario je prvu pobjedu u nastavku španjolskog nogometnog prvenstva svladavši na svom stadionu Betis s minimalnih 1:0.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Inigo Martinez u 7. minuti. Gosti su imali sjajnu priliku za izjednačenje u 86. minuti, ali je Canales iz kaznenog udarca loptu poslao preko vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] KRAMARIĆ SJAJNO ZABIO U POBJEDI HOFFENHEIMA: /

Brekalo i Pongračić slavili kod Schalkea, Haaland srušio Olma i društvo

Image
[VIDEO] KRAMARIĆ SJAJNO ZABIO U POBJEDI HOFFENHEIMA: /

Brekalo i Pongračić slavili kod Schalkea, Haaland srušio Olma i društvo

Pobjeda Levantea

U prvoj utakmici subornjeg programa nogometaši Levantea svladali su na gostovanju u Barceloni domaći Espanyol sa 3:1. Gosti su poveli pogotkom Mayorala u 14. minuti, a u 28. minuti izjednačio je Lopez. Levatne je ponovno poveo u 67. minuti pogotkom Bardhija, a konačnih 3-1 postavio je Pedrosa koji je u 87. minuti nespretno poslao loptu u vlastitu mrežu.

Athletic Bilbao je sa 42 boda privremeno zasjeo na deveto mjesto, dok je Betis sa 34 boda na 14. poziciji. Levante je sa 38 bodova na 11. mjestu, dok je Espanyol sa 24 boda ostao na začelju ljestvice španjolskog prvenstva. Vodeća Barcelona ima 65 bodova, tri više, ali i utakmicu više od madridskog Reala koji će u nedjelju gostovati kod Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostale dvije subotnje utakmice 30. kola sastat će se Getafe - Eibar (19.30 sati) i Atletico Madrid - Valladolid (22.00).

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo