Kamerunci otkrili zašto su se zamalo potukli sami između sebe

Kamerunski reprezentativci Benoit Assou-Ekotto i Benjamin Moukandjo žestoko su se sukobili u završnici utakmice protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

21.6.2014.
19:29
VOYO logo

Hrvatska je demolirala Kamerun sa 4:0, čime je afrička selekcija ostala bez izgleda za plasman u drugi krug. U samoj završnici su gledatelji mogli vidjeti ne samo verbalno, već i fizičko razračunavanje dvojice reprezentativaca. Assou-Ekotto je napao Moukandja koji ga je odgurnuo, a jedan je njihov suigrač spriječio da ne dođe do prave tučnjave dvojice suigrača na travnjaku…

"Nije me iživcirala Benjaminova pogreška. To se može dogoditi svakome. No, kada sam mu ukazao na to, bez korištenja nekih teških ili grubih riječi, on mi je rekao: ''Daj me ostavi na miru''! E, tu sam potpuno izgubio živce. Tako nešto nisam mogao tolerirati", rekao je lijevi branič kamerunske selekcije, koji je ipak priznao svoju pogrešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jhr1-siilQg

"Bilo je tako puno frustracija kod nas, ali izgledao sam kao budala. Utakmicu su gledali milijuni ljudi, djeca, takve stvari ne smiješ raditi", priznao je 30-godišnji branič Tottenhama, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Queens Park Rangersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo