Prevara koja je razočarala Englesku: 'To je stvarno bilo jadno'

Ashley Young prevario je suca na utakmici Lige prvaka i iznudio kazneni udarac za Manchester United protiv Real Sociedada.

7.11.2013.
8:59
VOYO logo

"To je bilo stvarno jadno, namjerno je išao prevariti suca. Stvarno se nadam da će prestati s glumom jer je dobar nogometaš, ali dolazi na zao glas", kazao je Ray Wilkins, bivši igrač Chelseaja, Manchester Uniteda i Milana.

'Popljuvao' ga je i legendarni Roy Keane: "Samo je čekao da se baci. Previše je padao posljednjih mjeseci i zato je jako kritiziran u Engleskoj. Sad je u stranoj zemlji, tamo je to prihvatljivije", provalio je Irac i tako usput 'okrznuo' nogometaše u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi bivši velikani s Old Trafforda također nisu 'štedjeli municiju'.

"Razočaran sam njegovim potezom, to nikad ne može biti jedanaesterac. On je dobar igrač koji je dobio naviku padanja u kaznenom prostoru čim ga netko dotakne. Neće ga pamtiti kao odličnog igrača, već padavičara u kaznenom prostoru", kazao je Paul McGrath i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovi potezi štete Manchester Unitedu i nije dobro što klinci vide njegove poteze. Mrzim vidjeti glumatanje kod nogometaša."

//www.youtube.com/embed/_681MA2u5B4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robin van Persie je promašio taj kazneni udarac, utakmica je završila bez golova, a strateg Uniteda David Moyes opravdao sudačku odluku konstatiravši da je bilo dodira u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo