Svaka čast! Modrić postao igrač bez kojeg Real više ne može

Španjolski AS osvrnuo se ovog tjedna na hrvatskog nogometaša Luku Modrića i na njegovu ulogu u madridskom Realu. Modrić je, piše se, postao igrač bez kojeg se ne može u Realu...

13.9.2013.
10:49
VOYO logo

'Iz drugog plana do jedne od glavnih uloga' naslov je teksta u kojem se opisuje razvojni put Modrića od prošlog ljeta, kada je iz Tottenhama došao na Santiago Bernabeu. Navodi se kako je Modrić u drugom dijelu prošle sezone, kod tadašnjeg trenera Josea Mourinha, postao čvrsta karika u udarnoj momčadi, a sve se ponavlja i ove sezone kada je prvi čovjek struke Talijan Carlo Ancelotti.

AS je naveo i statistiku od 23 službene utakmice u nizu koje je Modrić odigrao za Real, a taj bi niz bio i dulji da tijekom veljače nije propustio jednu utakmicu zbog skupljenih žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je Modrić prošle sezone odigrao 53 utakmice u dresu Reala, od toga 33 u Primeri, a za 3289 minuta na travnjaku je postigao četiri pogotka.

Također, pod trenerskom palicom Carla Ancelottija ove sezone odigrao je svih dosadašnjih 270 minuta u Primeri, a AS se prisjeća ogleda protiv Athletic Bilbaa kada je bio najbolji na terenu. Još prije toga je trener Ancelotti o njegovom mogućem odlasku u Manchester United rekao da "Modrić ne ide nikuda jer nam je previše bitan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je veznjak najavljen u prvoj momčadi i za ogled 4. kola Primere ovog vikenda, kada Real gostuje kod Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo