Atletico čeka novog junaka: Hrvat broji sitno do velikog trenutka!

U sljedećih nekoliko sati hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić i službeno će postati član španjolskog prvaka Atletico Madrida.

9.7.2014.
11:40
VOYO logo

Još su u utorak navečer gotovo svi njemački i španjolski mediji objavili da je postignut konačni dogovor između Bayerna i Atletica i sada se samo čeka službena potvrda transfera. Očekuje se da će Madriđani platiti 22 milijuna eura odštete, a 28-godišnji napadač bi trebao potpisati petogodišnji ugovor.

AS u srijedu navodi da u Atleticu žele formalno završiti posao čim prije kako bi se Mandžukić mogao priključiti pripremama od samog početka. Nastup na Svjetskom prvenstvu s hrvatskom je reprezentacijom okončao u prvom krugu, pa se očekuje da će se priključiti treninzima već u nedjelju, 13. srpnja, baš kao i španjolski reprezentativci Juanfran i Koke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tTu11CDYU0Q

U zaključku AS također piše da bi Atletico, uz Mandžukića, ipak trebao dovesti još jednog napadača. Dolaskom našeg napadača je nadomješten odlazak Diega Coste, ali klub je napustio i David Villa, a navodno bi uskoro mogao i Adrian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo