Scholes se žestoko obrušio na Van Gaala, ovaj mu nije ostao dužan: 'On je samo navijač'

Burno je na Old Traffordu zbog ovosezonskih loših igara Manchester Uniteda.

15.2.2015.
13:58
VOYO logo

Manchester United je dosta suzdražn u svojim izvedbama u 2015. godini. Tri pobjede iz šest utakmica puno je premalo za momčad koja u svojim redovima ima zvijezde poput Angela di Marije, Radamela Falcaa, Waynea Rooneya... Javnost je ogorčena na loša izdanja Crvenih vragova, stoga su kritike ponovno sve jaće. Manchester je kiksao protiv Southamptona i remizirao s West Hamom. No, nije to jedino što zabrinjava sve navijače Uniteda. Ono što zabrinjava je stil igre Luisa Van Gaala. toga se klupska legenda Paul Scholes u kolumni za britanski Independent obrušio na nizozemskog stručnjaka.

"Ne pronalazim ništa zadovoljavajuće u činjenici što moram reći da mi je u ovom trenutku teško gledati Van Gaalovu momčad s užitkom", objašnjava Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je u srijedu slavio protiv Burnleya s 3:1, ali njihova igra nije bila na nivou. Čak, štoviše izgledala je bijedno. To je i spomenuo Scholes u kolumni, te dodao:

"Želi li se Manchester United pretplatiti na pobjede, mora više napadati, a da bi napadao, mora više riskirati. Na njegovu žalost, premalo igrača aktualne momčadi spremno je preuzeti rizik“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao veznjak sam u Unitedu morao slati loptu naprijed. Istina je da to nije uvijek funkcioniralo, i da napadači nisu uvijek dobivali šanse na pladnju, jer njihova je zadaća bila da dođu do lopte i zabiju golove. Je li to bilo lako? Nije, ali igrali smo za United. Nije ni trebalo biti lako“, bez milosti je Scholes.

Van Gaal je vrlo brzo prokomentirao kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zabrinut i ne pronalazim u njegovoj ocjeni ništa zanimljivo. Paul Scholes je, nadam se, jedan od navijača, a navijači nas imaju pravo kritizirati. I ja i moji igrači na to smo već navikli", odgovorio je Nizozemac.

United trenutno drži treće mjesto u Premier ligi s 12 bodova zaostatka za Chelseajem, a u ponedjeljak u FA kupu gostuju kod Preston North Enda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo