ARSENAL SE ŽESTOKO OSRAMOTIO: / Navijači se crvene zbog onoga čime se klub hvali

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Službeni Twitter-profil londonskog Arsenala u očitoj namjeri podizanja atmosfere pred nastavak natjecanja u Premier ligi, a u subotu će taj londonski klub dočekati Swansea City u ogledu 8.

13.10.2016.
14:38
Screenshot
VOYO logo

"Kakav je to trenutak bio..." i "Samo su dva dana do našeg povratka" riječi su kojima je popraćen pogodak iz 93. minute Laurenta Koscielnyja iz ogleda protiv Burnleyja kojim je londonski klub slavio 1-0 pobjedu. Ono što se navijačima nikako ne sviđa jest činjenica da se klub hvali pogotkom postignutim rukom i to iz nedozvoljene pozicije. I zato administrator profila sad prima komentare kojima se nije nadao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evidentno je da francuski reprezentativni branič nije bio svjestan trenutka u kojem je postigao pogodak budući da mu se od ruke odbio pokušaj Alexa Oxalde-Chamberlaina u samoj završnici ogleda, a ovaj je, ušavši u mrežu, pogledom zbunjeno tražio loptu po travnjaku.

"Službeni Twitter-profil Arsenala je smiješan", "Laurent Maradona", "Gol rukom iz zaleđa u posljednjem udarcu na utakmici, nogomet se vraća kući", samo je dio komentara klupske navijačke skupine nezadovoljne objavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo