ARSENAL OPET PORAŽEN: / Evo kako je sudac na sramotan način gurnuo Chelsea prema pobjedi

Image
Foto: Screenshot

Očajan tjedan nogometaši Arsenala zaključili su porazom u subotnjem londonskom derbiju. U uvodnoj utakmici 6.

19.9.2015.
16:03
Screenshot
VOYO logo

I dok za zagrebački poraz od Dinama na startu Lige prvaka (2:1) mogu kriviti samo sebe, Arsenalovi nogometaši i njihov trener Arsene Wenger s punim pravom mogu biti ljutiti na suca Michaela Deana koji je pogurao Chelsea do pobjede u subotnjem dvoboju. Propustio je Dean još u prvom poluvremenu isključiti prgavog napadača BluesaDiega Costu čime je izravno utjecao na tijek utakmice i rezultat.

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Costa bez crvenog kartona

Costa je u svome poznatom stilu od samog početka krenuo s provokacijama i prljavštinama. Vrhunac se dogodio u 44. minuti kada je Brazilac sa španjolskom putovnicom najprije s obje ruke 'pogladio' Laurenta Koscielnyja po licu, a potom ga i opalio u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno se neobjašnjivo izvukao bez crvenog kartona, što nije mogao otrpjeti Arsenalov stoper Gabriel koji je krenuo u raspravu s Costom. Obojica su dobila žuti karton, ali priča tu nije stala. Svađa se nastavila, a u jednom je trenutku Gabriel navodno kopačkom nagazio Costu i Dean mu je pokazao crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal ostao s devetoricom

S igračem manje, Topnici se nisu uspjeli suprotstaviti Chelseaju koji je poveo u 53. minuti kada je Cesc Fabregas nabacio loptu iz slobodnog udarca, a Kurt Zouma pobjegao obrani i glavom smjestio loptu u mrežu. Voda je dodatno krenula na mlin domaćih u 79. minuti kada je zbog grubog starta na Fabregasa drugi žuti karton dobio Santi Cazorla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S devetoricom je igrača Arsenal do kraja primio i drugi gol. U prvoj minuti sudačke nadoknade Hazard je pucao na gol, a lopta se odbila od gostujućeg igrača i svladala Petra Čecha kojem je ovo bio prvi nastup na Stamford Bridgeu otkad je ljetos napustio Chelsea u kojem je proveo 11 sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelseaju je ovo tek druga ovosezonska pobjeda, pa Jose Mourinho može barem malo lakše disati. Arsenal je, pak, drugi put ove sezone poražen u Premierligi, a zanimljivo je da u prvenstvenim dvobojima protiv Chelseaja nije zabio gol već pune 482 minute.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo