ARSENAL KATASTROFALNO POTONUO NA GOSTOVANJU KOD BRIGHTONA: / Slavlje Wolvesa i Crystal Palacea

Image
Foto: Profimedia

Unatoč pobjedi Brighton je sa 32 boda ostao na 15. mjestu, ali uz utakmicu više se nalazi pet bodova izvan zone ispadanja. Na 16. mjestu je Watford sa 28 bodova

20.6.2020.
23:50
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem subotnjem dvoboju 30. kola engleske Premier lige Crystal Palace je sa 2:0 slavio na gostovanju u Bournemouthu.

Gosti su poveli u 14. minuti pogotkom Luke Milivojevića iz slobodnog udarca, da bi u 23. minuti Jordan Ayew završio sjajnu akciju za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace je sa 42 boda zasjeo na deveto mjesto, dok je Bournemouth ostao u zoni ispadanja sa 27 bodova.

Pobjeda Vukova

Nogometaši Wolverhamptona odnijeli su vrijednu pobjedu protiv West Hama gostujući u subotu na londonskom Olimpijskom stadionu, gdje su slavili sa 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu 'vukovima' doniijeli su Meksikanac Raul Jimenez (73') i Portugalac Pedro Neto (84'). S nova tri boda Wolverhampton je došao do šestog mjesta izjednačivši se bodovno (46) s petoplasiranim Manchester Unitedom i na samo dva boda zaostatka od mjesta koje vodi u Ligu prvaka, a koje s utakmicom manje drži Chelsea.

Poraz Arsenala

Brighton je preokretom došao do domaće pobjede 2:1 nad Arsenalom u dvoboju 30. kola engleske Premier lige te stigli do važnih bodova u borbi za opstanak, dok su nogometaši Watforda pogotkom u sučevom dodatku osvojili bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je do vodećeg pogotka kod Brightona stigao u 68. minuti, kad je Pepe odličnim udarcem s desne strane kaznenog prostora pogodio suprotni gornji kut i svladao domaćeg vratara Ryana. No, uslijedio je preokret u kojem su domaći došli do sva tri boda i treće pobjede u posljednjih pet dvoboja s Topnicima.

U 75. minuti je Dunk ugurao loptu u mrežu gostujuće momčadi za izjednačenje, da bi u petoj minuti sučevog dodatka Maupay pogodio za 2:1, nakon zakašnjelog istrčavanja zamjenskog vratara Argentinca Emiliana Martineza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se strijelac pobjedničkog pogotka sudario s prvim gostujućim vratarom, Nijemcom Berndom Lenom, koji je u 40. minuti na nosilima iznešen s terena.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DRAMA U LONDONU: /

Tottenham i Manchester United remizirali, o situaciji s kraja utakmice još će se danima pričati

Image
DRAMA U LONDONU: /

Tottenham i Manchester United remizirali, o situaciji s kraja utakmice još će se danima pričati

Remi Watforda i Leicestera

U dvoboju Watforda i Leicestera mreže su mirovale sve do 90. minute. Tada je Ben Chilwell snažnim i preciznim udarcem donio vodstvo gostima. No, u trećoj minuti sučevog dodatka Dawson je 'škaricama' sa šest metara postigao pogodak za konačnih 1:1.

Leicester je sa 54 boda na trećem mjestu, iza vodećeg Liverpoola (82) i drugoplasiranog Manchester Cityja (60). Arsenal je ostao na devetom mjestu sa 40 bodova. Unatoč pobjedi Brighton je sa 32 boda ostao na 15. mjestu, ali uz utakmicu više se nalazi pet bodova izvan zone ispadanja. Na 16. mjestu je Watford sa 28 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su na rasporedu još dvije utakmice važne u borbi za opstanak u kojima se sastaju West Ham - Wolverhampton (18.30 sati) i Bournemouth - Crystal Palace (20.45).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska - 30. kolo Premier lige

Bournemouth - C. Palace 0-2 (Milivojević 12, Ayew 23) Watford - Leicester 1-1 (Dawson 90+3 / Chilwell 90) Brighton - Arsenal 2-1 (Dunk 75, Maupay 90+5 / Pepe 68) West Ham - Wolverhampton 0-2 (Jimenez 73, Neto 84)

Newcastle - Sheffield U. (ned, 15.00) Aston Villa - Chelsea (ned, 17.15) Everton - Liverpool (ned, 20.00) Man. City - Burnley (pon, 21.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrano u petak: Tottenham - Man. United 1-1 Norwich - Southampton 0-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo