DOLAZE NA TRENING

ARMADA POSLALA SNAŽNU PORUKU UOČI DERBIJA: ‘Ne želimo mirno gledati cirkus, sudačka mafija to ne može raditi s Rijekom…’

‘Jadranski derbi’, okršaj Rijeke i Hajduka, na rasporedu je u srijedu

Navijačka skupina hrvatskog prvoligaša Rijeke, Armada, oglasila se na Facebooku uoči sljedeće utakmice svojeg kluba, velikog derbija s Hajdukom koji je na rasporedu u srijedu.

Armada je u svojoj objavi pozvala navijače na trening, kako bi igrači osjetili njihovu podršku, ali i kritizirala suce u HNL-u.

Kritike za sudačku organizaciju

Podsjetimo, nedavno je predsjednik Rijeke Damir Mišković nakon kontroverznih sudačkih odluka u njihovoj utakmici sa Šibenikom žestoko udario po sudačkoj organizaciji te najavio da će se založiti za promjenu sudaca i sudačke komisije.

Sada se o svemu oglasila i Armada

“Došlo je vrijeme da igrači opet osjete našu podršku, a zaslužili su to, pogotovo u razdoblju kada su nas razveselili pristupom u Europi i u “kaljuži” HNL-a!

Sada kad im se oduzimaju bodovi u VAR sobi, a i ne ide sve od noge svaka tri dana, zaslužuju osjetit uživo našu podršku pa makar samo i na treningu, uz želju da što prije igrači osjete pravu podršku na utakmici pa makar i sa obližnjeg brda!

‘Cirkus sudaca koji se smješkaju dok komuniciraju s VAR sobom’

Nije ovo samo podrška i zahvala igračima prije jedne utakmice već i poruka da iza ovog kluba i ekipe stoje navijači, da sudačka mafija ne može raditi s Rijekom kako im se naredi jer su tribine prazne pa se osjećaju zaštićeno.

Ne želimo mirno gledati na TV cirkus sudaca koji se smješkaju dok komuniciraju s VAR sobom, a igrači se nemoćno i u nevjereci pogledavaju!

Odlazak na trening je i znak da Armada ne okreće leđa i pruža momčadi još jaču podršku nakon dvije slabije utakmice i ne zaboravlja koja je zadaća iskrenog navijača, a to je gurati momčad naprijed”, stoji u objavi Armade.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr