Junak Lige prvaka: 'I dalje ne vjerujem da sam zabio!'

'Borussia cijelu utakmicu nije Bayernu dozvolila da razvije svoju igru. I onda se dogodio - Robben. Prije toga je promašio tri zicera. Izvrsno je reagirao.

25.5.2013.
23:31
VOYO logo

Svoj komentar je ponudio i junak utakmice - Arjen Robben, koji se u dosadašnjim finalima napromašivao. I u ovoj utakmici, sve do 89. minute koja je sve prebrisala.

"Bila je to tako napeta, neizvjesna i izjednačena utakmica. Mi smo imali šanse, oni su imali šanse. Još nisam ni svjestan što sam napravio. Previše je emocija, ne mogu vjerovati da sam odlučio utakmicu. Toliko ljudi mi je govorilo da je baš na meni red da zabijem", pričao je nakon utakmice oduševljeni Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod poraženih, naravno, razočaranje je bilo veliko, no vratar Roman Weidenfeller je našao i riječi utjehe za sebe i suigrače.

"Ponosan sam jer smo namučili Bayern, odigrali pravu utakmicu s njima. Igrali smo dobro, ali nam nije bilo suđeno pobijediti..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6367269

Trener Jurgen Klopp je slično govorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo biti u finalu i to smo pokazali. To nije najvažnija stvar, ali je važna. Rekao sam igračima da ćemo se vratiti. Možda ne na Wembley, ali pokušat ćemo se vratiti u neki drugi finale. To sam im rekao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo