Robben upozorio na opasnosti uoči puta u Barcelonu

Arjen Robben, Bayernov krilni napadač, poziva na maksimalni oprez uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka kod Barcelone u srijedu.

30.4.2013.
10:48
VOYO logo

Bavarci su na svojoj Allianz Areni slavili s uvjerljivih 4:0 i mnogi su ih već proglasili sudionicima finala u Londonu, no Robben je uoči puta u Barcelonu upozorio da još ništa nije gotovo.

"Najveća bi pogreška bila pomisliti da smo već u finalu. I dalje maksimalno poštujemo Barcelonu. Dobili smo prvu utakmicu sa 4:0, ali ako postoji momčad koja može nadoknaditi takav zaostatak, onda je to Barcelona. Ne smijemo biti niti za jedan posto lošiji nego u prvoj utakmici. Možda ćemo morati imati čak i veću koncentraciju nego na prvoj utakmici", veli Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bayerna Jupp Heynckes sugerirao je kako njegova momčad ''neće parkirati autobus pred svojim golom''.

"Želimo postaviti visoko našu obrambenu liniju, daleko od našeg gola. Barcelona je momčad svjetske klase i pokušat će nas žestoko pritisnuti od prve minute. Mi moramo pokušati zabiti pokoji pogodak", rekao je Heynckes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi je na jednoj društvenoj mreži navijačima Barcelone poslao optimističnu poruku.

"U Bilbau smo ispustili pobjedu u samoj završnici. No, sada je vrijeme da se pripremimo za povratak!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo