APSOLUTNI TRANSFER GODINE U PRVOJ HNL: / Lokomotiva prodaje svog najboljeg igrača Atletico Madridu

Image
Foto: PIXSELL, Davor Javorovic

Atleticu ovaj transfer neće biti pretjerano skup, ali Lokomotiva će zaraditi sasvim pristojnu svotu novca

12.8.2020.
19:44
PIXSELL, Davor Javorovic
VOYO logo

Iako je službeno najveći transfer ove godine u Prvoj HNL onaj Danija Olma, koji je zimus iz Dinama prešao u Leipzig za 20 milijuna eura plus bonuse, ovaj bi ga prema mnogočemu mogao premašiti. Vratar Lokomotive Ivo Grbić, prema tvrdnjama Sportskih novosti, karijeru nastavlja u redovima europskog velikana Atletico Madrida.

Grbić je trenutno veliki hit na tržištu i tražio ga je već WBA Slavena Bilića, ali ponudu Atletica ipak neće moći odbiti, niti igrač niti klub. Navodno su pregovori sa Španjolcima već u poodmakloj fazi i Grbić bi se ovih dana mogao naći na liječničkom pregledu za svoj novi klub. Atleticu ovaj transfer neće biti pretjerano skup, ali Lokomotiva će zaraditi sasvim pristojnu svotu novca. Navodno bi trebali dobiti oko 4.5 do pet milijuna eura odštete plus još nešto kroz bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

12.06.2020., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Marko Tolic, Ivo Grbic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dva problema

Kažemo, kada je u pitanju odšteta to svakako nije neka "bomba", ali činjenica da Lokomotiva dogovara posao s velikim Atleticom i da ćemo imati još jednog kvalitetnog igrača u jednom od najjačih klubova svijeta, svakako zaslužuje epitet jednog od najvećih transfera godine na našem tržištu.

No, postoje dva sitna problema. Prvi je vezan izravno za Grbića jer u Atleticu ga neće čekati mjesto u prvoj momčadi već će biti pričuva glavnom vrataru i jednom od najboljih na svijetu, Janu Oblaku. Drugi problem je vezan za Lokomotivu. Navodno Atletico želi da se transfer odradi odmah i da Grbić krene prema Madridu, a to pak znači da Lokomotiva na njega neće moći računati u kvalifikacijskoj utakmici Lige prvaka protiv Rapida. No, ako se transfer malo pomakne možda će Grbić još biti tu barem za tu jednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo