APSOLUTNI GENIJALAC: / Navijač Kramarićevog kluba je izmislio novu religiju

Jedan navijač Leicester Cityja zatražio je od kadrovske službe tvrtke u kojoj radi slobodan dan, jer mu treba vremena kako bi proslavio svetkovinu Cambiasso.

17.4.2015.
11:39
VOYO logo

Cambiasso je, naravno, Esteban, argentinski veznjak koji igra u Leicesteru. Poznat je po svojoj neustrašivosti i radu na terenu, a zamalo je i postao u religija. Stanoviti Andy je poslao zahtjev za slobodnim danom, kako bi mogao slaviti svog 'Boga'.

Dočekao ga je neočekivani odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam malih problema u pronalaženju detalja oko Cambiassoa kao religijskog festivala. Možeš li mi poslati link o toj religiji? Također - nismo imali pojma da si argentinskog podrijetla. Cijenimo da naši zaposlenici štuju svoje vjerske praznike i oni se ne računaju kao godišnji odmor. Znam da se Hindusi mole Ganeshu (slonu), ali nikad nisam čula o religiji koja se moli lisici, pa me baš zanima kako se Cambiasso slavi. Sigurna sam da ćemo nešto dogovoriti", napisala je službenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lisica je maskota Leicestera, a službenica nije shvatila da se sve samo radi o šali. Andy nastavio biti uvjerljiv.

"Cijela Cambiasso religija je počela u Argentini, a onda se preselila u Španjolsku, a zatim u Milano. Pokušali su zabraniti riječi Cambiasso u 90-im godinama i ta zabrana se odnosila na 'Estebana među nama'. Veći dio religije se bazira na čaroliji koju izvodi Cambiasso i neki su je pokušali zaustaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, cijelu priču je objavio na Twitteru, ekspesno je postala i vijest u Velikoj Britaniji, ali svaka čast na pokušaju. Leicesteru će trebati sva Cambiassova čarolija da ostanu u ligi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo