ANTONIO CONTE BIVŠI U INTERU? / Bomba iz Italije, Talijani pišu o potresu u Brozovićevom klubu

Image
Foto: Profimedia

Inter je uspio izboriti izravan plasman u Ligu prvaka što je bio prvobitni cilj pred početak sezone, međutim...

3.8.2020.
9:12
Profimedia
VOYO logo

Ugledni talijanski stručnjak Antonio Conte, nakon samo jedne sezone, mogao bi napustiti Inter. To su sinoć objavili talijanski mediji.

Tuttosport je objavio sinoć da su u klubu već donijeli odluku da uruče otkaz Conteu, te da nađu njegovu zamjenu. Navodno, na listi želja nalaze se dvojica trenutno slobodnih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

01 08 2020 Bergamo (Italia) Sport Calcio Atalanta vs Inter - Campionato italiano di calcio Serie A 2019/2020 - Gewiss Stadium Nella foto: Coach Antonio Conte

01 08 2020 Bergamo (Italia) Sport Soccer Atalanta vs Inter - Italian Football Championship League A 2019/2020 - Gewiss Stadium In the picture: Coach Antonio Conte,Image: 548966305, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Image
BROZOVIĆEV TRENER POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE I NAPAO KLUB: /

Talijani pišu da bi vrlo brzo mogao otići; 'Ja imam viziju, ali...'

Image
BROZOVIĆEV TRENER POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE I NAPAO KLUB: /

Talijani pišu da bi vrlo brzo mogao otići; 'Ja imam viziju, ali...'

Lista želja Intera

To su Massimiliano Allegri i Mauricio Pochettino koji su bez posla već neko vrijeme. Obojica se žele vratiti trenerskom poslu nakon stanke, a kako pišu tamošnji mediji jedan od njih će prema svemu sudeći u narednoj sezoni voditi Inter.

Inter je uspio izboriti izravan plasman u Ligu prvaka što je bio prvobitni cilj pred početak sezone. No, čini se da čelnici kluba na kraju nisu baš zadovoljni onim što je Inter pokazao, jer vjeruju da se klub mogao boriti za titulu do samog kraja, a posebno jer velikan Juventus nije baš briljirao ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, Conte i čelnici Intera su u lošim odnosima i imaju sve više nesuglasica zbog čega je odlučeno, kako pišu Talijani, za raskid suradnje...

Nerazzurri sezonu u Serie A završili osvajanjem drugog mjesta

Prošlu subotu Nerazzurri su sezonu u Serie A završili osvajanjem drugog mjesta s 82 osvojena boda, pobijedivši u izravnom obračunu zadnjega kola u Bergamu ove sezone impresivnu Atalantu s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nerazzurri su tom pobjedom završili sezonu s 82 boda, samo jednim manje od prvaka Juventusa, a njihov trener Antonio Conte nakon te utakmice žestoko je kritizirao klupsku upravu.

“Ovo je bila jako teška sezona. Mislim da igrači nisu vidjeli da se prepoznaje njihov rad, a mislim da niti ja nisam dobio priznanje za to. Klub nas je jako malo štitio”, rekao je za Sky Sports Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

' Ja imam viziju, znam kojim putem moramo ići, ali...'

“Moramo nastaviti rasti i postajati bolji na svim područjima – kako na terenu, tako i izvan njega. Veliki klub mora štiti svoje igrače i o tome ćemo pričati na kraju sezone, trebam razgovarati s predsjednikom, ali on je sada u Kini. Ja imam viziju, znam kojim putem moramo ići, ali me nitko ne štiti. Nedavno sam gledao intervju s Lucianom Spallettijem (bivši trener Intera op.a.) iz 2017. godine i ništa se nije promijenilo.”, pojasnio je Conte i onda opisao problem sa svojom situacijom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja mogu nositi baklju dok me drugi slijede u prvoj godini, ali ako u klubu ne nauče i nastave raditi iste pogreške – onda je to jednostavno ludo. Želim da bude jasno da ne govorim o prijelaznom roku ili svojim igračima.”


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo