ANTI BUDIMIRU PONIŠTEN GOL U ŠPANJOLSKOJ LIGI: / Pokušao zabiti i kasnije, ali neprecizno

Image
Foto: Foto: Screenshot / CA Osasuna

Budimir je još jednom zaprijetio golu protivnika, ali njegov pokušaj u 79. minuti bio je neprecizan. Osasuna je u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

6.12.2020.
19:01
Foto: Screenshot / CA Osasuna
VOYO logo

Nogometaši Osasune u nedjelju su na domaćem terenu izgubili od Betisa sa 0-2, a hrvatskom reprezentaivcu u dresu Osasune Anti Budimiru u 14. minuti nakon intervencije VAR-a poništen je gol zbog zaleđa.

Budimir je još jednom zaprijetio golu protivnika, ali njegov pokušaj u 79. minuti bio je neprecizan. Osasuna je u zoni ispadanja, na 18. mjestu. Za Betis strijelci su bili Borja Iglesias (76) i Juan Miranda (90+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granada remizirala s Huesceom

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 12. kola španjolske Primere Granada je na domaćem terenu protiv posljednjeplasirane Huesce odigrala 3-3, s tim da su domaćini u posljednje dvije minute ušli sa zaostatkom 1-3.

Gosti su poveli preko Mikela Rica u 21. minuti, a u 43. je izjednačio Kolumbijac Luis Suárez. Nakon 1-1 u prvom poluvremenu gosti u nastavku dolaze do prednosti 3-1. Prvo je Borja García pogodio 49. minuti , a potom je na 3-1 povisio Japanac Shinji Okazaki u 82. minuti. On je sa više od 30 metara lobao vratara Granade Ruija Silvu, koji je nepotrebno istrčao sa svog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada se činilo da će gosti sigurno odnijeti sva tri boda, ali Granada je uspjela doći do remija, a oba gola u završnici susreta postignuta su glavom. Prvo je zabio Jorge Molina u 88. minuti, a potom German Sanchez u 90. za konačnih 3-3.

U nedjelju se još sastaju Villarreal - Elche i Alavés - Real Sociedad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo